Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Emiatt szakítanál? Jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt szakítanál? Jogosan esik nagyon rosszul?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit 3 hete ismerek, nagyon megtetszett, úgy érzem elkezdtem érezni iránta. Nagyon régen voltam szerelmes, de nála valami fellángolt. Sajnos vannak gondok ezzel a lánnyal, nagyon durván stalker, pl figyeli, hogy új nőket követek-e be instan.. van egy pár engedélykérésem, amiket alkalomadtán jóváhagyok, majd ha úgy van, vissza is követem a nőt. Ezen teljesen kiakadt a kérdésben szereplő lány, meglátta, hogy új csajokat követtem be aznap, miután hazament tőlem, és azt mondta felejtsük el egymást, kvázi szakított velem. Ezt elfogadtam, pár napig nem is kerestem, majd nagyon elkezdett hiányozni és ráírtam. Találkoztunk, amikor is megkérdeztem, hogy amíg külön voltunk abban a pár napban, találkozott-e más férfival. Őszintén elmondta, hogy igen, majd megkérdeztem, hogy mi volt köztük. Azt mondta, hogy csak egy csók a randi végén, megmutatta a beszélgetést, ami valóban bizonyítja, hogy más nem történt. Nos, nekem ez borzasztóan szarul esett, mert annak ellenére, hogy nem voltunk együtt, ez kb a szakítás után 2 nappal történt, és ő már más férfival találkozgatott és csókolózott, amíg nekem végig ő járt a fejemben. Én nem találkoztam senkivel, csak instán beszélgettem pár nővel, akiket újonnan követtem be. Ez a lány, akiről a kérdés szól, azzal mentegetőzik, hogy csak azért ment bele a randiba, mert miattam össze volt törve és gyorsan el akart felejteni, nem gondolta, hogy később fel fogom még keresni. Továbbá azt is mondogatja, hogy én ugyanazt tettem amit ő, ugyanis nőkre ráírtam és írásban flörtöltem, de nem érti meg, hogy ez kicsit sem ugyanaz, mint amikor valakivel élőben találkozik és smárol.. a kettő nem említhető egy lapon, ezt én látom rosszul? Ezek után megmondtam neki, hogy vége, többet látni sem akarom. Nagyon megbántott, hogy 2 nappal szakítás után már mással találkozgatott, annak ellenére is, hogy akkoriban még csak 2 hete ismertem. Nekem ő többet jelentett ennél sokkal, a bizalmam teljesen elveszett iránta. Teljesen más dolog online beszélgetni nőkkel, esetleg flörtölni, mint élőben találkozgatni és csókolózni.

Én látom rosszul a dolgokat? Másnak ez hogy esne?

szept. 1. 16:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőtök 19, a másik 20. Te nyugodtan más nőkkel beszélgetsz bár párod van, követed őket és kiakadsz azon, hogy bosszúból mással smárolt. Nagyon jól tette, hogy bevallotta, hogy egyen téged a méreg, keserűség. Ha tényleg annyira oda lennél érte akkor nem más nőkkel szórakoznál hanem vele egyes egyedül. Tiszteletlen voltál vele szemben és ő kölcsön adta a keyeret. Ennyi történt.
szept. 1. 16:37
 2/30 anonim ***** válasza:
77%
Alig ismeritek egymást, egyikőtöknek sem lenne szabad ilyen mértékben számonkérni a másikat. 3 hét az még nem igazi kapcsolat és ő is túlzásba esett a követéseid figyelésével, de te is túlzott elvárásokat támasztottál. Kicsit mintha mindketten éretlenek lennétek érzelmileg. Beszéljétek meg, hogy akartok-e egymástól normális kapcsolatot és mindketten úgy gondoljátok, akkor kezdjetek normálisan foglalkozni egymással.
szept. 1. 16:37
 3/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az lemaradt, hogy mindketten 27 évesek vagyunk.
szept. 1. 16:38
 4/30 anonim ***** válasza:
96%

3 hét ismerettséghez képest ezek elég nagy számonkérések. Szerintem mindketten bőven kacsingattatok másfelé. Ha annyira éreztél volna, akkor gondolom nem követtél volna meg dumcsiztál volna te sem instán más nőkkel. Nőként azt mondom, hogy igen, rosszul látod. A férfi feladata ilyenkor az udvarlás, nem pedig más nők sasolása. Ehhez nem kell durván stalkernek lenni, mert látszik a jelölgetés, meg minden.

Ennek szerintem ez az útja, ha ezt megbeszélitek és tiszta lapról indítotok.

szept. 1. 17:16
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Te is kifelé kacsintgattál. Normalus ember nem írkál más nőkkel/pasikkal ha van valakije.
szept. 1. 17:19
 6/30 A kérdező kommentje:
#5 bocsánat ha félreérthető voltam, azután kezdtem el velük írogatni, hogy kidobott! Előtte csak elfogadtam a követési kérésüket + visszakövettem őket, amin az exem besértődött.
szept. 1. 17:35
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt csináltátok, ahelyett hogy egymással foglalkoztatok volna, "követgetés" megy, írogatás, mással találkozás stb

Egyik kutya, másik eb.

szept. 1. 17:41
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

7

Egyetértek.

Ideje felnőni.

szept. 1. 17:51
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

"Továbbá azt is mondogatja, hogy én ugyanazt tettem amit ő, ugyanis nőkre ráírtam és írásban flörtöltem, de nem érti meg, hogy ez kicsit sem ugyanaz, mint amikor valakivel élőben találkozik és smárol.. a kettő nem említhető egy lapon, ezt én látom rosszul?"

Miért hazudsz? "Beszélgettél" - flörtöltél más nőkkel, sőt a párod mellett csajoztál, új nőt kerestél a helyére PÁRKAPCSOLATBAN! Míg ő amikor KIDOBOTT TÉGED a francba - SZAKÍTÁS UTÁN smárolt mással.

Az a bajod te hímqrva, hogy nem könyörgött, nem maradt melletted, hogy szanaszét megcsald és akadt a helyedre rögtön valaki!

Áldja meg az Isten őt, nagyon büszke vagyok rá! 👍

szept. 1. 17:53
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Szóval jársz valakivel, elkezdesz érezni iránta, valami fellángolt? Párhuzamosan instap**csákat követgetsz, és felháborodsz, ha nem tetszik neki? Előre megmondom, hogy a következőnek sem fog tetszeni, és az utána meg még utána következőnek sem. Erre csak az lehetett a válasz, smi történt.
szept. 1. 18:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!