Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Emiatt szakítanál? Jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt szakítanál? Jogosan esik nagyon rosszul?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit 3 hete ismerek, nagyon megtetszett, úgy érzem elkezdtem érezni iránta. Nagyon régen voltam szerelmes, de nála valami fellángolt. Sajnos vannak gondok ezzel a lánnyal, nagyon durván stalker, pl figyeli, hogy új nőket követek-e be instan.. van egy pár engedélykérésem, amiket alkalomadtán jóváhagyok, majd ha úgy van, vissza is követem a nőt. Ezen teljesen kiakadt a kérdésben szereplő lány, meglátta, hogy új csajokat követtem be aznap, miután hazament tőlem, és azt mondta felejtsük el egymást, kvázi szakított velem. Ezt elfogadtam, pár napig nem is kerestem, majd nagyon elkezdett hiányozni és ráírtam. Találkoztunk, amikor is megkérdeztem, hogy amíg külön voltunk abban a pár napban, találkozott-e más férfival. Őszintén elmondta, hogy igen, majd megkérdeztem, hogy mi volt köztük. Azt mondta, hogy csak egy csók a randi végén, megmutatta a beszélgetést, ami valóban bizonyítja, hogy más nem történt. Nos, nekem ez borzasztóan szarul esett, mert annak ellenére, hogy nem voltunk együtt, ez kb a szakítás után 2 nappal történt, és ő már más férfival találkozgatott és csókolózott, amíg nekem végig ő járt a fejemben. Én nem találkoztam senkivel, csak instán beszélgettem pár nővel, akiket újonnan követtem be. Ez a lány, akiről a kérdés szól, azzal mentegetőzik, hogy csak azért ment bele a randiba, mert miattam össze volt törve és gyorsan el akart felejteni, nem gondolta, hogy később fel fogom még keresni. Továbbá azt is mondogatja, hogy én ugyanazt tettem amit ő, ugyanis nőkre ráírtam és írásban flörtöltem, de nem érti meg, hogy ez kicsit sem ugyanaz, mint amikor valakivel élőben találkozik és smárol.. a kettő nem említhető egy lapon, ezt én látom rosszul? Ezek után megmondtam neki, hogy vége, többet látni sem akarom. Nagyon megbántott, hogy 2 nappal szakítás után már mással találkozgatott, annak ellenére is, hogy akkoriban még csak 2 hete ismertem. Nekem ő többet jelentett ennél sokkal, a bizalmam teljesen elveszett iránta. Teljesen más dolog online beszélgetni nőkkel, esetleg flörtölni, mint élőben találkozgatni és csókolózni.

Én látom rosszul a dolgokat? Másnak ez hogy esne?

szept. 1. 16:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor menj és smárolj random pasikkal. Ez kell?

Milyen egálról beszélsz?

A barátnőmmel 4 éve voltunk együtt, miután szakítottunk 6 napra rá egy másik pasi lakásán volt. Nem csak csókolóztak hidd el.

De nem az én dolgom. Nem haragszom rá. Szakított, tehát én is és ő is szabad volt. ez van.

Hány napig tiltott dolog szerinted bármit is csinálnia?

Ő egyáltalán nem gondolta, hogy még megkeresed és bármi kommunikáció lesz köztetetek.

Te hány napig vártál volna, hogy elgyászold ezt a HÁROM HETES kapcsolatot? De komolyan. Vicc az egész. Még kb ki sem mondtátok, hogy járnátok...

Nem látod magadat? Az, hogy ez ennyire bántja az egódat nagyon elgondolkodtató.

Ráadásul csak egy csók volt, nem is a farkát szopta vagy ilyesmi.

Nem csaltak még meg soha igaz? Nagyon az elevenedre tapintott, hogy ő pofátlan módon tovább lépett a nagyon komoly 3 hetes kapcsolatotok után.

Már alapból az is nevetséges, hogy szakítás után még kontrollálni akarod őt, hogy ő még hetekig gyászoljon téged és nehogy ránézzen más pasira.

De még az hozzá, hogy közben igazából Te is ugyanúgy kezdeményeztél más nőknél és flörtöltél velük, és az bezzeg rendben van. Az méginkább visszássá teszi.

Ebből látszik, hogy nem az van, hogy Téged megviselt a kapcsolat és azt hitted, hogy még neki is kell idő, hanem csak az zavar, hogy könnyen tovább lépett, és sérti az egódat, hogy előbb, mint Te.

Értem, hogy nem volt testiség részedről, de a műfaj ugyanaz, amit csináltál. és egy csók és flört között azért nincs nagy különbség.

Az pedig még gyerekesebbé teszi, hogy itt vergődsz azon, hogy a lány, aki amúgy szakított veled az szakítás után megcsókolt egy másik pasit. Mit vártál, hogy cölibátusban él majd utánad, mert olyan mély benyomást tettél rá 3 hét alatt? Pláne úgy, hogy ő szakított Veled. Valószínűleg már előre felkészült rá, és kicsit már feldolgozta addigra.

áhh... gyerekes tényleg ez az ügy

szept. 4. 15:09
 22/30 anonim ***** válasza:
67%
Szuper dedó!
szept. 4. 15:28
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Én csak addig olvastam, hogy mindketten 27 évesek….

27 évesen ilyen szinten vannak az emberek?!

szept. 11. 11:23
 24/30 anonim ***** válasza:

"27 évesen ilyen szinten vannak az emberek?!"

Inkább úgy igaz a mondat, hogy:

Vannak 27 éves emberek, akik ilyen szinten vannak.

Sajnos az említett ábra is mutatja. :(

szept. 11. 11:38
 25/30 anonim ***** válasza:
84%
Egy normális párkapcsolatba nekem nem fér bele az, hogy a párom vadidegen nőciket követgessen be meg írkáljon nekik, Ha előtte ismerte, oké, de legyen rá bizonyíték. Én is szakítottam volna, főleg hogy elmondta, mennyire szarul esik, te meg még mindig vered a segged földhöz, hogy ez teljesen normális. Szakítás után meg szabad ember, azt csinál, amit akar. Ha nem akartad, hogy szakítson veled, akkor úgy kellett volna viselkedni... persze, most sír a szád, hogy de hát mennyire imádod 3 hét ismeretség után, amikor arra nem voltál képes, hogy random instak...t ne követgess, ha már kapcsolatban vagytok. És akkor még ő a szar, hogy egyedülállóként mer férfiakkal ismerkedni. Amikor már semmi felelőssége nincs irántad.
szept. 11. 13:53
 26/30 NPeti11 ***** válasza:
7 esnél ott a pont!
szept. 11. 14:10
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Az én véleményem az hogy örülj hogy megszabadultál egy ilyen nyomozgatós mindent is megfigyelő megtiltó nőtől. 3 hete ismertétek egymást és már belepofátlankodik mindenbe. Az hogy utánad 2 nappal mással ment randizni....szerintem le volt már beszélve mert azért senki nem ugrik hirtelen egyik napról a másikra randizni. Ne bánkódj miatta.
szept. 19. 13:08
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
"azt mondta felejtsük el egymást, kvázi szakított velem. Ezt elfogadtam, pár napig nem is kerestem, majd nagyon elkezdett hiányozni és ráírtam." - Tehát nem fogadtad el, megkerested, találkoztatok, tehát ő sem tartotta a szakítást - ne haragudj, semmi dolgotok egymással, és semmi közöyötök egymáshoz. - Unalomból oda, vissza, semmi sem jelent semmit, csak időpazarlás az egész.
szept. 19. 14:50
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ez az egész hülyeség onnan indult ki, hogy én elfogadtam más nők követési kéréseit instán és visszakövettem őket (szám szerint 2-t), de ekkor még NEM beszéltem egyikkel sem. Azután kezdtem el velük beszélgetni, hogy ő kidobott!"

"Igen, szakítottunk miután ez megtörtént, de hogy lehet 2 nappal szakítás után más férfival csókolózgatni, meg együtt iszogatni, ha a másik fél bármit is jelent(ett) számodra?"

Versus:

"Van egy lány, akit 3 hete ismerek, nagyon megtetszett, úgy érzem elkezdtem érezni iránta. Nagyon régen voltam szerelmes, de nála valami fellángolt."

"Itt az alapvető tisztelethiány a probléma. "

Te magad leírtad, hogy fellángoltál érte és amikor jártattok más nőket kezdtél el követni ami egyenlő a tisztelet hiányával, sőt az érzések hiányával.

Az exed SZAKÍTÁS UTÁN randizott mással és csókolózott úgyhogy nem csalt meg.

Persze sejthető, hogy ő szintén nem érzett irántad igazából úgyhogy nagyon jó, hogy vége van.

Viszont ha te elvárod a tiszteletet azt neked is teljesíteni kéne!

Te azt azzal rontottad el, hogy alig kezdtettek el járni te más nőket követtél be. Ő csak viszonozta amit te csináltál.

Másrészt ha neked szabad szakítás után más nőkkel csetelgetni akkor neki is meg van hozzá minden joga.

Le merem fogadni hogyha valamelyik nő akivel cseteltél belement volna randiba, csókba, szexbe te nem utasítottad volna el!

Tehát rá mutogatni, hogy nem adta meg neked a tiszteletet és nem érzett irántad semmit nagyon képmutató dolog tőled.

Te kezdted el az egészet csak ő elfogadta a randit, csókolózott mással míg a te csetelgetőspartnered nem fogadta el! Ha lefeküdt volna mással az is szíve joga lenne és semmi közöd hozzá!

Neked csak az fáj, hogy nem várt rád, nem sírt utánad.

Az is biztos 100% bizonyossággal ha veled maradt volna előbb utóbb valamelyik instapitsával, vagy máshonnan csetelgettél volna a háta mögött hiszen egyáltalán nem éreztél iránta igazándiból.

Jól döntött, hogy nem várta meg, hogy megalázd!

Máskor vagy légy tisztelettudó, vagy olyan csajjal járj aki neked elég, nem lesz szükséged más nők követésére.

Lássuk be, hogy aki a social médián éli az életét az nem (igazán) párkapcsolatra alkalmas!

szept. 19. 17:58
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémádat. Szakítottatok, onnantól kezdve azt csinál, amit akar. Te is flörtölgettél szakítás után.

Igen, nem tettél rá olyan mély benyomást, mint ő terád. Hát aztán? Ritkán, ha egy kapcsolatban egyenlő mértékben egymásba szerelmesednek a felek. Vagy csak egyforma mértékben tetszik a másik. Ezt el kell fogadnod. Most te voltál/vagy az, akikbe nem lettek halálosan szerelmesek az első perctől fogva. Na, bumm!

szept. 19. 21:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!