Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csak én halok bele az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én halok bele az exem hiányába?

Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem elvesztettem a másik felem és a legjobb barátom. Próbálom elfelejteni de ha túl akarok lépni egyből bűntudatom van és rajovok mennyire hiányzik. Úgy érzem hogy vissza fog jonni, de ebben csak reménykedni tudok.
aug. 31. 11:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, 9-es, ezt szó szerint írhattam volna én is, azzal a különbséggel, hogy én sajnos még nem tartok ott, ahol te.

Erősen bízom benne, hogy nekem is elég lesz hozzá egy év.

aug. 31. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen
aug. 31. 14:55
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem úgy tűnik, hogy még élsz.

Veled együtt több millióan esnek át ezen minden évben...csak mindenki azt hiszi h az övé sokkal de sokkal másabb

aug. 31. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Fogbél gyulladáson meg több milliárdan esnek át hetente, de attól még az olyan rohadtul fáj, hogy rohannak vele az orvoshoz.

Ezzel viszont nem lehet orvoshoz menni, ezért próbálják az emberek mindenféle módokon keresni a vigaszt és a fájdalomcsillapítást. A kérdező meg éppen ezt választotta.

aug. 31. 16:33
 15/15 anonim ***** válasza:
87%
hányszor örültem már, hogy dobtak:)
szept. 1. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!