Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én halok bele az exem hiányába?
Igen.
Én remélem soha többé nem hallok felőle!
Nem, én is belehalok.
Nekem nincs bűntudatom a továbblépés szándékától, egyszerűen csak nem megy. Pedig én lennék a legboldogabb, ha sikerülne, mert tudom, ha visszajönne is, nem tudnék boldog lenni vele, csak ideig-óráig.
Hát én nem, remélem sosem találkozunk többé. :)
Ubalmas, hogy minden nap valaki itt nyíg az exét siratva. Nyilván nem véletlenül lett vége, valami nem működött, vagy kevés volt, vagy pont sok volt. Ha téged dobtak akkor meg milyen már, hogy kuncsorogsz olyan ember után akinek nem kellesz...
Megértelek. Bár igazából a fájdalom mértéke és a seb begyógyulása attól is függ, hogy kinek mit jelentett az exe.
Én úgy gondolom, a legtöbb ember pár hónap után túl tud lépni ezen, mert nem volt olyan komoly a kapcsolata, mint korábban hitte.
Nálam 1 év eltelt, és még mindig fáj az eset. Nem annyira, mint eleinte, de nálam ez azért maradandó, mert senkit sem engedtem magamhoz olyan közel annyira, mint őt. Az elvesztése nem csak egy szakítás volt nekem, hanem úgy érzem, cserben is hagyott. Az egész világképem összeomlasztotta. Na, szerintem ilyen kevés eset van, de akik ezt élik át, azoknál kitarthat a dolog évekig is.
Bár tegyük hozzá: nekem nem volt senkim, nem volt új párom, szal nem tudom, hogy ha lett volna, akkor hogyan érezném magam.
Egy pozitívuma azonban lett az egésznek: nagy motivációt merítettem az esetből.
Szerencsére én ezen túl vagyok,de hosszú idő kellett hozzá.
Egy folyamat volt, amelynek soràn addig taszított el magàtól, amíg észre nem vettem, hogy vége.Egyszóval kivéreztetett,hagyott szenvedni egészen addig, ameddig rà nem jöttem magamtól, hogy ennek így semmi értelme.A mai napig azt hiszi, bàrmikor levehetne a polcról, persze csak akkor,ha neki éppen kedve van kommunikàlni, felvenni a telefont, visszahívni.Nyilvàn azért,mert tőlem màr nincs mit elvennie.
Minden esetre ma már màs tetszik,màs érdekel.A mély tüskék ellenére is azt érzem, legfőbb ideje tovább lépni, miután készen is àllok erre több, mint egy év után.
#7 vagyok. Nekem annak idején 1,5 évig tartott, mire túljutottam rajta, 22 éves voltam.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!