Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleőrülök a hiányába, pedig az agyam tudja, hogy vége. Mit tegyek?
Lassan fél éve lesz, hogy szakítottam a szerelmemmel. Az okok sokfélék voltak, nem működtünk együtt annak ellenére hogy nagyon szerettem, szeretem most is.
Most is arra gondolok, hogy mit csinálhat, egyedül van-e. Sőt, állandóan erre gondolok. Hiába közeledik más felém, azonnal ellököm magamtól, mert nekem más nem kell. Félek, hogy így sose leszek boldog. Lefogytam 10 kilót, úgy nézek ki jelenleg mint a halál, aludni alig bírok, ezáltal dolgozni is. Ennek csak akkor lesz vége ha újra össze jönnénk? :( de félek, hogy ost se működne.
4 évet voltunk együtt, nagyon hozzám nőtt már...legszívesebben megdöglenék ha már nem lehet az enyém.
24/lány
Beteg vagy sajnos... Keress fel egy szakembert aki talán segíthet, de azt tudnod kell hogy igazából magadon csak te segíthetsz. Ne hagyd cserben magad!
Egyébként meg tudod van az a mondás hogy felmelegítve csak a káposzta jó...
En is ugyanilyen helyezbe tervezem hozni magamat a kozeljovoben.. valoszinuleg szakitok a baratommal aki irant ugyan ugy erzek ahogy te leirtad, de valahogy megsem mukodunk.
Valoszinuleg en is “belehalnek”, tudom ez milyen erzes es tenyleg sajnalom. De azt kell hogy mondjam, nem hiszem hogy mukodne az ujrakezdes, hisz te is tudod hogy volt oka a szakitasnak amik tovabbra is fennallnanak. A gond szerintem hogy annyira sokat gondolsz ra hogy teljesen elveszed magadtol a lehetoseget a felejtesre. Felemeszted, es bantod magad lelkileg. Muszaj erot venned magadon es szeretni magadat, kitartani a dontesed mellett es igenis megprobalni boldognak lenni, nyitni masok fele, vagy csak megtanulni egyedul boldognak lenni.
Ez sajnos a tipikus peldaja annak ha valaki ugy szakit hogy nem ment tonkre a kapcsolat, de megis jobbnak erezte.
4 ev rengeteg ido.. en a baratommal masfel eve vagyok egyutt es igy is teljesen az eletem resze. Szerintem nem szegyen felkeresni egy pszichologust, legalabb hogy kibeszeld magadbol. Nekem egyszer meg kisebb koromban sokat segitett. Nem veszitesz vele semmit.
Köszi a válaszokat...
Utolsó, rosszul fogalmaztam meg, közös megbeszélés volt. Nem én küldtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!