Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól érzem, hogy ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy ennek a kapcsolatnak itt a vége?

Figyelt kérdés

Még két évvel ezelőtt megismerkedtem egy sráccal az egyetemen (nem egy szak, nem egy évfolyam). Nem szerelemnek indult, részemről abszolút nem, mert nem volt úgy az esetem külsőre, azonban ahogy megismertem egyre inkább éreztem magam mellette nőnek. Ha elmentünk valahova olyan apró gesztusokat tett, amit előtte soha senkitől nem kaptam meg és teljesen el voltam kápráztatva, hogy vannak ilyen férfiak...

Tudni kell, hogy akkor egy rossz kapcsolatban voltam, de nem történt megcsalás, még azelőtt szakítottam a volt párommal, hogy bármi komolyabb is történt volna.

A lényeg az, hogy bár elindult valami közöttünk és gyakorlatilag már párként kezdtünk el viselkedni valójában nem jártunk. Én nem voltam még rá kész teljesen, ő várt rám. Folyamatos kommunikációban voltunk ezzel kapcsolatban, de én nem szerettem volna túlságosan belebonyolódni (szülők, barátok bemutatása stb). Mert az előző kapcsolatom után úgy gondoltam túl friss lenne ez, aztán teltek-múltak az idők, míg végül maradt valamiféle titok kapcsolat ez. Pár barát tudott róla, de nem mindenki. Sok időt töltöttünk együtt nagyon, volt hogy már annyit, hogy kellett nekem kis idő, hogy külön legyünk, mert túl sok lett számomra ő, nem bírtam elviselni. De a kis külön töltött idő után újra szuper lett minden.

Aztán volt egy pár hónapos válságos időszakom, amikor teljesen az agyamra ment. Volt akkor egy kis munkabeli frusztrációm és arra vágytam, hogy egyedül legyek, de ő meg jött folyamatosan, én a tudtára adtam, amit el is fogadott és utána nagyon ritkán találkoztunk. Olyannyira, hogy most már két hete nem találkoztunk. És nem hiányzik. Egyáltalán.

Mi volt ez a kapcsolat a részemről? Elég nyilvánvaló, hogy ennek vége. De milyen szerepe lehetett az életemben? Mert volt egy időszak, amikor nagyon ragaszkodtam hozzá és elnéztem neki azokat a dolgokat, amiket amúgy ki nem állhatok egy pasiban (pl. rendetlen, túlságosan féltékeny egy pillantásra is). Utána ezek is felcsesztek nagyon. Hibásnak érzem magam, mintha becsaptam volna őt.

Köszi, hogy elolvastátok.

2019. febr. 15. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Annyi, hogy egy felszines liba vagy. Szuper jelleme volt, de nem nézett ki jól, ezért szégyellted. Hiába kedves, aranyos, neked egy dekoratív sggfej kell.
2019. febr. 15. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Egyszerű a válasz: nyugalmat akartál, de ő állandóan zaklatott. Úgy érezted, hogy nem tud meglenni nélküled és nem törődik az érzéseiddel. Felgyülemlett benned a sok hülyesége, és kiszerettél belőle.

Bár ez a te hibád is valahol, mert vele szembe te sem voltál empatikus. Mivel te se foglalkoztál vele, hogy annak ellenére hogy neked épp rossz, ő látni akar téged. Ebben te is hibás vagy.

Viszont amiért még se hibáztatlak, hogy tudom milyen az, amikor valakit így veszít el az ember.

Hasonlóan rossz tulajdonságok végett én is vesztettem már el valakit. Ettől nem leszel rossz ember.

Mindenkinek van egy tűréshatára, és nálad ennyi volt, eddig viselted el. Érthető.

Ha úgy érzed, hogy nem szereted, nem hiányzik, szakíts vele tisztességesen. Találkozzatok és mond el neki az igazat.

DE! Viszont gondolkodj el magadba, hogy tényleg ez kell e. Már mint ne hogy úgy járj, hogy dobod, aztán még is rá jössz, hogy szereted és hiányozni kezd.

2019. febr. 15. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem volt szerelem, rossz kapcsolatban éltél, és jól esett, hogy valaki figyelmes veled. Ha szerelem lett volna, már az elején érzed a kémiát. Csak éppen ő volt kéznél. Sajnálom őt, de ez van. A kémia két ember közt vagy működik rögtön az elején és akkor lesz belőle valami vagy nem. Amúgy szexeltetek egyáltalán?
2019. febr. 15. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló! Sejtettem, hogy lesznek olyanok, akik ezt nem fogják megérteni. Nem szégyelltem őt, mutatkoztunk együtt sok helyen, nem erről volt szó.

Második! Köszönöm a kifejtést, mint írtam folyamatosan megbeszéltünk mindent, ahogy ezt is. Szerencsére addigra ő is belátta, hogy ez így nem működhet. Békében váltunk el, egyébként, abban azért megállapodtunk, ha kell nem keressük egymást, de ha olyan van segítünk egymásnak és ha véletlen találkozunk, akkor megbeszéljük mi újság a másikkal. Azt hiszem így a legjobb mindkettőnknek.

Utolsó, igen, szexeltünk. Egy ideig nagyon jó is volt, de utána, hogy elkezdett frusztrálni a dolog, nekem nem ment.

2019. febr. 27. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!