Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet tudni, hogy vége a kapcsolatnak?
Lassan 2 éve vagyubk együtt a párommal. Kb két hónapja kezdtem el érezni, hogy frusztrált vagyok..aztán 1 hónapja realizáltam, hogy miatta. Mindenr megtesz, minden oke, csak nem biztos, hogy szerelmes vagyok. Első komoly kapcsolat nekem.) Van, hogy azt érzem, ez még a régi, és baromi jó együtt, de félek a jövőtől... Ő szeret nagyon, én meg nem akarok fájdalmat okozni és bizonytalan is vagyok... Ez már a vége?
21/L
A szerelem nem örökké tartó dolog. Átvált egy közelebbi, családiasabb szeretetté. Ha jól érzed magad vele ugyan úgy, akkor nincs miért félned és paráznod.
Ússz az árral, ne a jövőn járjon a fejed! :)
ez már a vége.
ha idegesít a párod, és rádöbbensz, h. nem vagy szerelmes belé, akkor kaputt.
szerintem 21 évesen baromira fiatal vagy ahhoz, h. olyan kapcsolatba vegetálj, ahol már csak szeretet van, vagy az sem.
ráérsz 30-40 évesen ezt megtapasztalni.
most viszont ÉLJ, SZERESS.
óriási hiba, ha azért vagy vele együtt, mert sajnálod elhagyni.
ez ránézve megalázó.
gondolj bele, te mit szólnál, ha vki. csak szánalomból lenne veled??
akkor teszel neki jót, ha elmondod neki az őszintét, és lezárod ezt a kapcsolatot.
tilos a másik idejét, energiáját és esélyeit rabolni, ha már nem kell neked.
hagyni kell, h. menjen, és találjon magának olyan párt, aki szereti és boldog vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!