Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen bele betegedek a barátnőm hiányában!6 hónapja szakított.Miért nem tudok túllépni rajta?
Figyelt kérdés
Már volt jó pár párkapcsolatom,de soha egy barátnőmet sem csaltam meg,és általában 2-3 hónap alatt túl tettem magam a dolgokon,ha szakításra került sor.Egy bagatel,buta dolog miatt szakított velem, semmi megcsalás vagy hasonló dolog,egy buta kis összeveszés és kirakott a lakásból!Még a Facebookon is tiltott!Utána néha telefonon még beszéltünk,de itt is letiltott hirtelen,pedig már úgy festett a dolog,hogy kibékülünk.Nem értem! Dolgoztam, elvittem nyaralni, szerettem, segítettem neki amiben tudtam,jó voltam hozzá.Tiszta szívemből szeretem,minden önzés nélkül!Akkor még is miért van ez így?Nyilván nem vagyok tökéletes, biztos volt hogy megbántottam,de olyan szinten soha,hogy ezt tegye.Nem tudom ezt az egészet megemészteni,nem azt hogy kidobott,hanem mert nem tudom miért!!?júl. 14. 15:49
1/3 anonim válasza:
Leírtad, hogy nem érted miért tett ki. Na emiatt nehéz kiheverni. De én szerintem a "sok kicsi sokat csinál" esete állt fenn és túlcsordult a pohár, csalódott benned, kiszeretett belőled azt elhagyott.
2/3 anonim válasza:
Jött egy jobb haver, akinek jobban nézett ki, nagyobb farka volt, magasabb, izmosabb jobbképűbb volt, esetleg több pénze is....ennyi.
És azért szakított úgy veled ahogy, mert szégyelli bevállani neked, meg azért ott van az, amit az első ír, sok kicsi sokra megy, ehhez jön egy vonzó, szexi pasi, és egyből kibillenti a dolgokat, a szerelem elmúlt benne irántad, már nem érezte azt a pluszt, aztán jött az új pasi, lehet gondolkodott rajta, hogy mi legyen, veled, vagy az új pasi, (akiről te nem tudtál) és ő a másikat választotta. F
3/3 anonim válasza:
Attól függ miért szakított veled, lehet a te szemedben kis semmiség, valójában pedig nem az. De ha valóban semmiség akkor meg nagyon egyszerűen nem szeretett téged és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!