Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha szakítás után 2 héttel még beszélünk az exemmel?
Figyelt kérdés
2 évet voltunk együtt és kb két hete szakítottunk de még beszélünk.aug. 30. 10:15
1/4 anonim válasza:
Nem kéne mert annál nehezebben lépsz túl rajta. Ha vége akkor legyen tényleg vége.
2/4 anonim válasza:
Ez a szakítás nehezítése és szabotálása. Mint amikor újra és újra felkaparsz egy gyógyuló sebet. Nem kell rosszba lenni az exel, maradhattok beszélő viszonyba később is. De szakítás után célszerű hanyagolni egymást jó hosszú időre. És utána se muszáj visszatérni, főleg ha az egyik félnek még mindig érzései lehetnek.
3/4 anonim válasza:
Normálisnak normális, mert nehéz elengedni a másikat, főleg ha nem csúnya szakítás volt.
Viszont ahogy előttem is írták ezzel csak nehezítitek egymásnak a tovabblépést, szóval nem túl célravezető. Bár ha nem siettek, akkor kb mindegy.
4/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Nem a végtelenségig, de én pont azt tartom abnormálisnak, amikor az egyik fél közli, hogy köszöni, neki elég volt, miközben mondjuk a másik még intenzíven benne van a kapcsolatban érzelmileg, és egyik napról a másikra úgy kell tennie mind a kettőnek, mintha soha közük nem lett volna egymáshoz. Ez rettenetes nagy érzelmi trauma az otthagyott félnek, amire nem is volt lehetősége érzelmileg felkészülni. Szerintem sokkal emberibb úgy szakítani (feltéve, hogy ez egy hosszú, fontos és mély kapcsolat volt, csak valahol valami elromlott), hogy időt és lehetőséget kap a másik feldolgozni a szakítást úgy, hogy aki kilépett a kapcsolatból, egy darabig még megpróbálja őt érzelmileg támogatni. Nem ilyen "maradjunk barátok" hülyeségre gondolok, mert az úgysem működik, hanem hogy az elhagyott félnek legyen ideje feldolgozni a történteket, és ne maradjon magára a megválaszolatlan kérdéseivel és az összes traumájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!