Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne irjak az exemnek?
Figyelt kérdés
Nem is igazan zartunk le az egeszet... 1,5 honapja tortent a szakitas, aztan nem osszefutunk szoszerint az utcan... O jott oda hozzam es vegul kb. fel orat dumaltunk, mar ott is kicsit flortolt a vege fele... Aztan meg ram is irt es szinten huzta az agyam... Aztan hirtelen, 2 nap utan tavolsagtartobb lett es vegul en nem valaszoltam neki (nem volt kerdes) ... Tudom, hogy egy gyoker de en meg sajnos szeretem... Es ugy rairnek (utoljara szerdan beszeltunk) de tudom hogy csak tobb fajdalomhoz vezetne... Hogyan beszeljem le magam? 22Laug. 26. 17:03
1/6 anonim válasza:
Foglald le magad pl önbecsülést szerezz, ajánlatos lenne. Csak szexre lennél jó. Nem zavar?
2/6 A kérdező kommentje:
Pont ez az... Tudom.. De nekem ennek ellenere erzelmi szinten meg hianyzik. Az agyamban en is tudok mindent...
aug. 26. 17:28
3/6 anonim válasza:
Jól írta az első. Önbizalmat, önbecsülést növelj és ne miatta, vagy más fiúk miatt hanem csakis saját magad miatt. Nem minden a szerelem, de, hogy még csak nem is viszonozza még úgyse.
4/6 A kérdező kommentje:
De hogyan?
aug. 26. 17:41
5/6 anonim válasza:
Neked kell tudni, hogy milyen tevékenységek, célok, hobbik, emberi kapcsolatok dobják fel a kedved, önbizalmad. Meg kell magadat tanulni szeretni. Persze lesznek olyan események amelyek csökkentik az önbizalmat mint mindenki másnak, de könnyebb növelni ha te eléggé erős vagy és tudod, hogy miért vagy szerethető. Saját magad nézd, ne őt aki vinne még pár menetre aztán jól van.
6/6 anonim válasza:
Ne írj neki! Én írtam annak idején, szégyellem, ha eszembe jut. Én is 22 voltam. Tudom, sablonszöveg, de elsősorban az idő segít. Mindenesetre ne nézegesd a posztjait, töröld ki az ismerőseid közül. Bármennyire is szeretnéd, ne érdeklődj utána, ne akarj tudni róla. Menj edzőterembe, uszodába, találkozz a barátaiddal. Lehetőleg ne traktáld őket folyamatosan a bánatoddal (én ezt csináltam), inkább próbáljatok minél több programot szervezni. Fő, hogy eltereld a figyelmedet. Aztán eljön majd a nap, amikor nem gondolsz rá.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!