Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak az exemnek?
Figyelt kérdés
Elég csúnya szakítás volt, ami engem bánt. Nem szeretnék kibékülni vele, viszont bánt, hogy csúnyán ért véget, pedig nagy szerelem volt. Valahogy tisztázni szeretném vele és tudatni, hogy bennem már nincs harag, de nem is igazán tudom, hogy hogyan kellene ezt megfogalmazni..2020. ápr. 21. 19:24
1/13 anonim válasza:
Teljesen felesleges már ezen pörögni. Nem vagytok egymáshoz valók, kész, vége!
2/13 anonim válasza:
Szerintem hagyd, főleg ilyen szöveggel, hogy benned már nincs harag. Ha meg mindenképp ráírnál akkor kérdezz rá hogy van, hogy viseli a korlátozásokat.
3/13 anonim válasza:
Ne tedd. Csak megalázod magad vele, és később bánni fogod.
4/13 anonim válasza:
Mikor szakítottatok? Ennek olyan szaga van, hogy vissza akarsz menni hozzá. Ha nem is, ő azt fogja hinni. Mindig így kezdődik.
5/13 anonim válasza:
Mennyi hülye! Ne hallgass a sok irigy szarra! Írd meg neki ahogy érzed!
6/13 anonim válasza:
Csak akkor írj neki, ha újra akarod kezdeni. Egyébként felesleges.
7/13 anonim válasza:
Marhára le fgoja sz**arni.
És ezt akárhogy is fogod megfogalmazni, mindenhogy úgy fog tűnni, hogy te újra akarod kezdeni vele.
8/13 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, és nem, nem irigykedem, csak jó tanácsot szeretnék adni. Nem érdemes futni olyan ember után, aki érted egy szalmaszálat nem tesz keresztbe.
9/13 anonim válasza:
A legszebb, ami ebbol kijohet, hogy mar massal van, es belezavarsz az eletebe.
10/13 anonim válasza:
Ha egyszer összefutsz vele az utcán pár év múlva, és beszélgettek, akkor elmondhatod neki. Most minden kapcsolat felvételi kísérlet azt jelenti, hogy a küszöb alatt vissza akarsz csúszni, ne alázd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!