Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irjak az exemnek ha megint keres?
Figyelt kérdés
Probaltam mar megszakitani a kapcsolatot.. akkor eltunt es egyszeruen megorultem a hainyatol. Probaltam mar az ujrakezdest mindent beleadva, termeszetesen o kozolte egy ido utan h amugy nem akar semmi komolyat. Probaltam mar csak a barati hozzaallast, de iszonyatosan rossz erzes tolt el tole, pedig csak facebookon tarsalgunk es nem is talalkoztunk honapok ota.
Viszont par naponta mindig ujra ram ir es mar nem tudom mit valaszoljak. Nem akarok sertidotten valaszolni, nem akarok kulonosebben baratkozni sem. Szeretnem lerazni de nagyon finoman. Szeretnem, ha egy keveset meselne meg neha magarol, magatol, de ennyi.
Ir, hogy mizu? Mit tegyek...?
2019. márc. 21. 08:50
1/10 anonim válasza:
"szia ne haragudj de nem szeretnék veled a jövőben többet se beszélgetni se találkozni mert ez nekem jó,szakitottunk . ennyi"
2/10 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj hogy mar nem hiteles mert 3x eljatszottam
2019. márc. 21. 09:06
3/10 anonim válasza:
Az lenne a jó,ha nem jönnél folyton a kitalált történeteiddel.
4/10 anonim válasza:
tiltsd le akkor ennyi vagy ha nem akarod letiltani facen akkor csak az üzeneteket tiltsd le hogy ne tudjon neked üzenni ennyi, ha meg nem akarod egyiket se akkor megszabadulni se akarsz tőle igazámn
5/10 anonim válasza:
Fogod letiltod. Probléma megoldva!
6/10 anonim válasza:
NEM KELL finoman lepattintani! Tartozol neki bármivel is? NEM! Nem kell bocsánatot kérned azért, mert az életedbe folyton belerondít. Igenis jogod van lepattintani egyértelműen. Ha ezen besértődik, az az ő baja.
7/10 anonim válasza:
Át is gondoltad,ês kiszedted a neved a kérdésből,hogy anonim kérdezhess?Ettől még kitalâlt ez is.(3)
8/10 A kérdező kommentje:
egyik sem kitalalt sajnos, ez mind egy emberre vonatkozik, eleg osszetett kapcsolat
2019. márc. 21. 11:00
9/10 anonim válasza:
Akkor nem vetted volna ki a neved.És még csak nem is hasonló a két történet,hogy összefüggő legyen.De legalâbb ezek után rászoksz a névtelenül kérdezésre.Örülök,hogy segíthettem,legalâbb ebben.
10/10 A kérdező kommentje:
koszonom :))
2019. márc. 21. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!