Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után nem lenne ciki megint bepróbálkozni ennél a lánynál?
Volt egy lány tavaly, aki tetszett nekem, és ahogy észrevettem én is neki. Mikor rászántam magam, hogy legalább bejelöljem akkor el sem fogadott. Mint később kiderült épp akkor volt kialakulóban kapcsolata. Vele azóta szakított és mostanában is ha meglátom néz, mosolyog, de kicsit összezavart, hogy ennyire nem tévedhetek.
Minden esélyt meg szeretnék magamnak adni mert rég volt utoljára barátnőm, és ő tényleg bejön, de hülyét nem fogok csinálni magamból?
Kíváncsi is vagyok persze, de ezzel mégsem állhatok oda elé, hogy gyere csak ide, mikor még nem beszéltem vele soha. Találkoztunk egymással akkor nézett, utána bepasizott (épp akkortájt történt a jelölés is) akkor már nem is "látott" meg, most meg minden ugyanúgy mint az elején csak már mosolyog is.
A hülyítést sem hiszem mert nem olyan típusú csaj.
Most ha bejelölném megint az már olyan szánalmasan hatna, nem? Ha meg el sem fogadna megint akkor pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!