Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A exemnek akivel megint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A exemnek akivel megint randizunk, most nincs pénze. Hogy fizessek én, hogy ne érezze rosszul magát?

Figyelt kérdés
A volt férjemmel újra találkozgatunk, de ő most le van égve, alig van valami jövedelme. Viszont én szeretnék vele találkozni és meghívni valamire, vagy billiárdozni hívni, de ő nem érzi így jól magát. Hogy viselkedjek, hogy lazább legyen és élvezze az együtt töltött időt?
2017. márc. 10. 12:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azért egy biliárdozás nem kerül 10 millió forintba lol.
2017. márc. 10. 12:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Főleg férfiak válaszai érdekelnének, hogy ők hogy látják ezt?
2017. márc. 10. 12:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már egyszer feltetted, csak más formában. Akkor vhogy így szólt a kérdés: "Lehet újra összejövünk a volt férjemmel, de nincs pénze, ciki lenne ha én tartanám el, hozzám költözne úgy, hogy nem tud beleadni? Valami ilyesmi volt a lényeg.

Még mindig ugyan azt mondjuk: hülyeség újra összejönni a volt férjeddel. Egyszer valamiért elváltatok, megvolt az oka. Akkor minek erőltetni?

2017. márc. 10. 12:50
 4/13 anonim ***** válasza:
2017. márc. 10. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, itt azért a hangsúly azon van, hogy randizzatok, beszélgessetek, nem hinném, hogy a pénz lenne a kulcskérdés, hanem a másik társasága. Biztos meg tudjátok oldani, hogy olyan helyre menjetek, ahol kevés pénzből is jól tudjátok magatokat érezni. Jön a jó idő, egyre több szabadidős program lesz, lehet válogatni, de végső soron egy fagyizással egybekötött séta sem rossz dolog és megvan a varázsa.
2017. márc. 10. 12:55
 6/13 A kérdező kommentje:
Milyen kis figyelmes valaki! Most a kérdés nem az együttélésre vonatkozik, hanem a közös időtöltésre, ami mindkettőnk számára kikapcsolódás, hiszen egyikünknek sincs senkije. Abban a tekintetben szerettem volna megközelíteni a kérdés, hogy a férfiaknak mit jelent, ha a nő fizet?
2017. márc. 10. 12:55
 7/13 anonim ***** válasza:
De miért akarsz vele újra összejönni? Nem értelek. Nem véletlenül váltatok el. Pénze sincsen, csak lehúzna téged. Tényleg erre vágysz?
2017. márc. 10. 12:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyébként, ha mindenképpen válaszolnom kell: én tuti nem fizetnék helyette, akkor inkább kitalálnék egy ingyenes programot.
2017. márc. 10. 12:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Mit jelent ez egy férfinak??

Hogy semmi nem jött össze, mióta külön vagytok, és annyira elkeseredett vagy, hogy fizetni is hajlandó vagy, csak legyen randi.

Ráadásul egész más a szitu, ha tudjuk a válás és a békülés okát is.

2017. márc. 10. 13:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Felnőtt emberként érdekes ha egy vasa sincs, én akkor még véletlenül sem randiznék vele, mert ez valamire utal. Pl. arra,hogy nincs munkája, nincs tartaléka, és persze, lehet szerelem, de meg kell élni valamiből.

Találkozzatok valami olyan program keretében amihez nem kell pénz. Pl. jó idő esetén sétáljatok a parkban, menjetek kirándulni valami közeli helyre. Nem kell mindenhez pénz. Ha szégyenli ezt a helyzetet még kellemetlenebb.

2017. márc. 10. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!