Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A exemnek akivel megint randizunk, most nincs pénze. Hogy fizessek én, hogy ne érezze rosszul magát?
Ezt a kérdést már egyszer feltetted, csak más formában. Akkor vhogy így szólt a kérdés: "Lehet újra összejövünk a volt férjemmel, de nincs pénze, ciki lenne ha én tartanám el, hozzám költözne úgy, hogy nem tud beleadni? Valami ilyesmi volt a lényeg.
Még mindig ugyan azt mondjuk: hülyeség újra összejönni a volt férjeddel. Egyszer valamiért elváltatok, megvolt az oka. Akkor minek erőltetni?
Mit jelent ez egy férfinak??
Hogy semmi nem jött össze, mióta külön vagytok, és annyira elkeseredett vagy, hogy fizetni is hajlandó vagy, csak legyen randi.
Ráadásul egész más a szitu, ha tudjuk a válás és a békülés okát is.
Felnőtt emberként érdekes ha egy vasa sincs, én akkor még véletlenül sem randiznék vele, mert ez valamire utal. Pl. arra,hogy nincs munkája, nincs tartaléka, és persze, lehet szerelem, de meg kell élni valamiből.
Találkozzatok valami olyan program keretében amihez nem kell pénz. Pl. jó idő esetén sétáljatok a parkban, menjetek kirándulni valami közeli helyre. Nem kell mindenhez pénz. Ha szégyenli ezt a helyzetet még kellemetlenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!