Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálnátok lebeszélni, hogy irjak az exemnek?
Figyelt kérdés
Ma véletlenül összefutottunk a volt barátnőmmel, és igencsak felzaklaltott az élmény. Kilenc éves kapcsolat volt és már három éve, hogy szakitott. Nehezen tettem túl magam rajta, még mostanában is előfordúl, hogy 1-2 hetente vele álmodok.
Először az anyja jött oda csevegni, majd 2-3 perc után megjelent ő is (addig talán parkolóhelyet keresett). Csak néhány szót váltottunk, ki hogy van stb. Leginkább az anyukájával társalogtam, és az exemmel kerültem a szemkontaktust.
Azóta csak rá gondolok, nagyon hiányzik. Szeretném megölelni és beszélgetni vele, nehezen tudom megállni, hogy ne irjak neki, pedig tudom, hogy hiba lenne. Azóta is azzal a sráccal van aki miatt elhagyott.
2021. febr. 26. 16:03
1/11 anonim válasza:
Én ugyan nem beszéllek le. Nyugodtan röhögtesd ki magad. Amikor kettesben olvasgatnák amiket leirnál, meg közösen fogalmaznák meg a választ. Szerintem nagy sikered lenne.
2/11 anonim válasza:
Ne legyél szánalmas. Legyen már benned tartás!
3/11 anonim válasza:
Elhagy másért, de azért odamegy az anyjával hozzád bájcsevegni..... Tudom, hogy nehéz, de az ilyen mérgező kapcsolatokat iktasd ki az életedből. Valószínűleg a csaj azért is ment oda, hogy aztán megint rágódj rajta, aminek következtében ráírsz, miután majd röhöghet rajtad az új pasijával..... Szerintem ennyi indok elég ahhoz, hogy ne írj rá.
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ha egyedül lett volna akkor oda sem jön, csak az anyukája akart látni. Ezekután pedig talán gáz lett volna, ha mindeközben az autóban várakozik.
2021. febr. 26. 16:35
5/11 anonim válasza:
3-as vagyok: de az anyja pláne minek ment oda hozzád?
6/11 A kérdező kommentje:
#5 jó kapcsolatban voltunk mindig, kedvelt éngem.
2021. febr. 26. 17:19
7/11 Noren1989 válasza:
Én se beszéllek le. Növessz tököt és agyat.
9/11 anonim válasza:
Én ráírtam az exemre. Utána sokkal jobban hiányzott, de legalább még szánalmasnak is éreztem magam (mégcsak nem is válaszolt xD)... Sok sikert :D
10/11 anonim válasza:
Nehogy ráírj, az annyira szánalmas! Főleg hogy azzal van a mai napig akiért elhagyott???? NE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!