Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak az exemnek, vagy ne?
A külső megváltozott.
Ezt nem mindig takarja a belső.
Nincs jövője az ilyen visszalépéseknek.
Azért előbb elgondolkodnék, hogy miért szakítottatok. Mert most felsoroltál egy csomó külső vàltozást. Csak külsőt. Akkor tényleg csak azért nem működött, mert nem nézett ki elég jól?
Egyébként legyél felnőtt, és vállald fel az érzéseidet és cselekedeteidet. Persze, ha akarsz valamit, fontos, hogy megfelelő ütemben közeledj, de ha elutasít, akkor elutasít és kész. Az nem ciki, meg gáz, csak egy tény, hogy nem egymást keresitek. Ha nem akarod látni, akkor persze el lehet rejteni a róla szóló híreket, de ezért letiltani szerintem borzasztó gyerekes.
Hogy segítsek is valamit, szerintem teljesen jó következő lépés, hogy ha írsz neki, hogy jól érezted magad, jó volt újra találkozni, esetleg érdeklődsz valamivel kapcsolatban, amiről beszéltetek.
Szubjektív véleményem: Ha valaki így beszélne a régi énemről, akibe valamikor (állítólag) szerelmes volt, akkor nem lennék hajlandó vele szóba sem állni. Ha "nem mainstream szépségideálként" nem kellettem, akkor ne kelljek "javított kiadásban" sem. Plusz... Exnek nálam alapból semmi esélye. Olyannak sem, aki "az évek alatt rájött, hogy mégis én kellenék neki". Volt ilyen - elhajtottam. Mert mindig bennem van, hogy szamár nem akarok lenni...
Objektív véleményem: Egy próbát talán megér a dolog - de vérmes reményeket ne fűzz hozzá. Ha tényleg olyan lett a külseje/kisugárzása, akkor nem csak neked tűnik fel, hanem másnak is.
Nagyon felszínes vagy. Csak az elejét olvastam el, de a megváltozott szó után személyiségbeli dolgoknak kéne jönni, te pedig elkezded sorolni a külsejét.
Szerintem te még nem állsz készen egy kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!