Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Írjak az exemnek, vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak az exemnek, vagy ne?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, 26 éves. Újra találkoztam az exemmel, és egyszerűen kikészültem tőle, jó értelmben. Nagyon, de nagyon megváltozott. Teljesen véletlenül találkoztunk, és amúgy 4 éve szakítottunk. Konkrétan eltűnt a szemüvege (megműtette az szemét), levágatta a haját (hosszúhajú copfos volt régen), megcsináltatta a fogait (összevissza álltak régen, és sárgás is volt), jobban is öltözik, és régen fura testtartása volt, előre eső vállakkal, most meg szabályos (ez a legnagyobb változás rajta). A többi változatlan, régen is szálkás volt, most is az, régen is jóképű volt, most is az. Szóval egyszerűen csak egy szuper, teljesen egyben lévő pasi lett belőle. Azóta csak arra tudok gondolni, hogy nem lehetne-e vele valahogy újra kezdeni... Olyan fiatalok voltunk, mikor szétmentünk, szinte gyerekek. Azóta felnőttünk, változtunk. Szeretném megismerni újra, meg szeretném, ha ő is újra megismerne engem. De nem tudom, milyen lenne 4 év után újra ráírni. Személyesen mondjuk jól elvoltunk, kiindulhatnék abból esetleg. De az a baj, bármit is írok (pl. folytathatnánk egy kávé fölött, vagy csak kérdezek chaten, ott próbalok beszélgetni), rögtön tudni fogja, hogy tulajdonképpen puhatolózom. És az olyan kínos. Együtt voltunk, de 4 éve szakítottunk. Fixen szingli, ha ezt nem tudnám, akkor még ennyire se gondolkodnék rajta. De nagyon vonzó emberke lett, és szerintem hülye lennék elszalasztani. Azt tudni kell róla, hogy eléggé intelligens, és romantikus típus, szóval nem rossz a személyisége. Nem tudom, nem merem beleélni magam semmibe, simán lehet, hogy exszel nem kezd. De szinte gyerekek voltunk, 4 év eltelt, felnőttünk. Egyikünk sem ugyanaz az ember már. Vagy nagyon hülyeség, amit fontolom? Nem tudom, mi a nagyobb hülyeség: kezdeményezéstől való félelem miatt elszalasztani egy szuper hapsit, VAGY 4 év után egy exnél próbálkozni. Mind a kettő hülyeség, de melyik a nagyobb? Fogalmam sincs, benne mi játszódhat le jelenleg. Élőben amúgy remekül elbeszélgettünk, nosztalgiáztunk js egy kicsit, de flört az nem volt, egyikünk részéről sem. Szexuálisan is nagyon kívánom őt, ami azért fura, mert én senkit se szoktam. Mármint "kanos" az szoktam lenni, de nem konkrét szemelyre irányult eddig soha. Hihetetlen, mi le nem játszódik bennem egy találkozás miatt... Nem tudom, mi tévő legyek. Text my ex, vagy don't text your ex? :D Arra is gondoltam, írjak nyugodtan, mert ha elhajt és kínos, na és? Úgysem látom valszeg soha többé, akár le is tilthatom és akkor a közösségi médián se... Mi van, ha a net másik végén ő ugyanezen rágódik, amin én, és megis egyikünk sem ír? Az tragédia lenne.
2021. okt. 23. 03:03
A kérdező szavazást indított:
Írjak
Ne
28 szavazat
1 2
 1/11 harebell ***** válasza:
55%
Ahogy írtad, veszítenivalód nincs, ha nem jön össze, továbblépsz és kész, különben meg ki tudja meddig rágódnál ezen és bánnád, hogy mi van, ha elszalasztottad. Ha írsz neki, még ha nem is lesz semmi, legalább ettől a "mi lehetett volna, ha megpróbáltam volna" érzéstől megkíméled magad.
2021. okt. 23. 04:02
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

A külső megváltozott.

Ezt nem mindig takarja a belső.

Nincs jövője az ilyen visszalépéseknek.

2021. okt. 23. 07:09
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Csak a káposzta jó melegítve.
2021. okt. 23. 07:12
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Azért előbb elgondolkodnék, hogy miért szakítottatok. Mert most felsoroltál egy csomó külső vàltozást. Csak külsőt. Akkor tényleg csak azért nem működött, mert nem nézett ki elég jól?

Egyébként legyél felnőtt, és vállald fel az érzéseidet és cselekedeteidet. Persze, ha akarsz valamit, fontos, hogy megfelelő ütemben közeledj, de ha elutasít, akkor elutasít és kész. Az nem ciki, meg gáz, csak egy tény, hogy nem egymást keresitek. Ha nem akarod látni, akkor persze el lehet rejteni a róla szóló híreket, de ezért letiltani szerintem borzasztó gyerekes.

Hogy segítsek is valamit, szerintem teljesen jó következő lépés, hogy ha írsz neki, hogy jól érezted magad, jó volt újra találkozni, esetleg érdeklődsz valamivel kapcsolatban, amiről beszéltetek.

2021. okt. 23. 07:27
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Hát ez szánalmas volt...
2021. okt. 23. 07:35
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem sincs vesztenivalód, az a legkisebb gond, hogy írsz neki és ő nem nyitott az újrakezdésre. Na és, kit érdekel. Viszont abban egyetértek a #4 válaszolóval, hogy itt leírtál egy féloldalas kis agonizálást az "írjak-e neki, olyan jó pasi lett belőle"-ről, de arról egy fél szót sem ejtettél hogy anno miért szakítottatok, márpedig ez nem mindegy. Oké, változtatok azóta, de azért alap személyiségvonások 22 és 26 éves kor között már nem annyira szoktak változni, ha összeférhetetlenség, közös célok hiánya volt a gond, akkor az valószínűleg nem múlt el a külső változások ellenére sem.
2021. okt. 23. 07:40
 7/11 Noren1989 ***** válasza:
0%
Feküdj alà, aztàn lesz, ami lesz 😉
2021. okt. 23. 07:47
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Azért mentetek szèt mer csapott vàllú, angol fogú szemüveges volt?
2021. okt. 23. 08:13
 9/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Szubjektív véleményem: Ha valaki így beszélne a régi énemről, akibe valamikor (állítólag) szerelmes volt, akkor nem lennék hajlandó vele szóba sem állni. Ha "nem mainstream szépségideálként" nem kellettem, akkor ne kelljek "javított kiadásban" sem. Plusz... Exnek nálam alapból semmi esélye. Olyannak sem, aki "az évek alatt rájött, hogy mégis én kellenék neki". Volt ilyen - elhajtottam. Mert mindig bennem van, hogy szamár nem akarok lenni...

Objektív véleményem: Egy próbát talán megér a dolog - de vérmes reményeket ne fűzz hozzá. Ha tényleg olyan lett a külseje/kisugárzása, akkor nem csak neked tűnik fel, hanem másnak is.

2021. okt. 23. 10:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon felszínes vagy. Csak az elejét olvastam el, de a megváltozott szó után személyiségbeli dolgoknak kéne jönni, te pedig elkezded sorolni a külsejét.

Szerintem te még nem állsz készen egy kapcsolatra.

2021. okt. 24. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!