Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után meddig nyomoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után meddig nyomoznak egymás után a párok?Én hagytam ott a barátnőmet 4 hónapja de még mindig figyelem a facebookját és a messengeren,hogy mikor volt elérhető.Kibékülni pedig nem szeretnék vajon miért csinálom akkor?Velem van a baj?

Figyelt kérdés
aug. 20. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nincs más, addig én végig figyeltem őt. Ez konkrétan 2 év volt.

De nem tudom, miért csináljuk. Gondolom sokat segít ha letiltjuk, de én pl nem tudtam megállni, hogy ne oldjam föl.

aug. 20. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért hagytad ott?nem mindegy
aug. 28. 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Beteg vagy.
aug. 28. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez pszichológia. Szakítás után hajlamosak vagyunk elfelejteni idővel a rosszat. Mert az agy kipótolja jó érzésekkel a múlt hiányos elemeit. (Régen minden jobb volt ,filozófia) Ülsz magadba és az nem olyan jó.

És azon gondolkodunk hogy vissza kéne csinálni az egészet.

Persze értelme nem lenne ,mert csak valahogy eljutottatok odáig hogy inkább szakítsatok.

aug. 29. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem inkább egyfajta önigazolás lehet.

Jól döntöttem?

Milyen ez az ember, megérte vele szakítani, vagy csak én nem tudtam értékelni?

Vajon talál jobbat nálam?

Mert ha hirtelen előrántana valami nagyon jó palit, akkor az odacsapna az önérzetednek azt gondolván, hogy egy ilyen pasinak bezzeg kell, tehát csak nem te nem láttál meg benne valamit.

Már az idő is árulkodó, hogy mennyivel a szakítás után pasizik be, mert ha gyorsan, akkor az azt jelzi, hogy kelendő, tehát ismét csak ott lesz az, hogy te mérted fel rosszul.

Ezen kívül még a kötődést tudom elképzelni, az életed része volt ki tudja mennyi időn át, még ha valamiért rossz is volt a kapcsolat, egyik napról a másikra nem tudunk kitörölni, elengedni embereket. Így még kicsit a napjaid része, nem sokkol annyira a hirtelen változás.

Elengedési, lezárási folyamat része.

aug. 29. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!