Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális, ha szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha szakítás után így érzem magam?

Figyelt kérdés

Megcsalás miatt lett vége, ráadásul az exével csalt meg.

Egyszerűen nincs erőm, nincs kedvem, úgy érzem mintha lázas lennék. Nem tudok örülni semminek. Az utcán titkon remélem hogy lát, ezért mindig emelt fővel setalgatok. De ahogy hazaérek (egyedül lakok) összetörök, csak azt látom ahogy itt sétálgatott a lakásban. A haloszobarol nem is beszélek … ha a telefon a kezembe kerül és látom hogy semmi értesítés össze szorul a gyomrom. De ha van is, és nem ő az, akkor is. Folyton az exe facebookját frissítgetem és közben mintha tűvel szurkálnák a torkomat (ők újból összejöttek). Nem tudom mit mondanék neki de mégis várom hogy megkeressen de tudom erre nincs bocsánat, egyszerűen nem érzem hogy megérdemeltem hogy ennyivel legyen lezárva az én szerető lényem. Haldoklom belül, családok, barátok sem segítenek.

1 hónapja volt a szakítás.

Ezek normális reakciók? Kicsit megnyugtatna ha tudnám, hogy más is érezte magát így és van kiút.

aug. 20. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Azt mondják a megcsalás egy kis-halál. Szerintem ez reális mondás. Én is megéltem már, nehéz volt látni hogy hogyan tovább, de szerencsére van élet ezután is, sőt észrevettem, hogy vannak sokkal normálisabbak, szóval nincs itt vége mindennek.
aug. 20. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Igen normalis

A szakitast is koveti egy gyaszfolyamaz a lenyeg h naprol napra tedd le es tenylegesen allj fel !

3/5 anonim ***** válasza:
17%
Nekünk nőknek, ez a sorsunk! Fogadd el, lépj tovább, és csinald azt amit én: Soha ne mélyedj bele semmibe érzelmileg. Akkor nem banthatnak
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenki másképp gyászol, szerintem teljesen normális amit érzel.
aug. 20. 11:07
 5/5 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem teljesen normális. A kapcsolat alatt valakivel közös életet, jövőt, világot építesz, a szakításkor ez a világ törik össze. Ez még az utólag rosszként megélt kapcsolatokban is nehéz, hiszen elveszíted azt az embert akire azt hitted, hogy a társad lesz. Ez pedig konkrétan egy gyászfolyamat.

Szánd rá az időt, érezd rosszul magad, sirasd el a dolgot. Ez fontos a lezárásban, abban hogy fejlődj, tanulj az esetből. A fontos, hogy egy idő után kezdj el kimozdulni, jól érezni magadat és továbblépni. Ez sem egyről a kettőre és azonnal történik, de ha több hónapig huzamosan rosszul érzed magad, akkor nem árt szakember segítségét kérni. Nehéz, de ez a szomorúság kell ahhoz, hogy máskor is tudsz majd szeretni és érezni.

Ölelés!

aug. 20. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!