Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális dolog ha boldognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ha boldognak érzem magam a szakítástól?

Figyelt kérdés

Életem első és nyilván egyetlen párkapcsolata ért véget minap

Hátralévő életemben a markom marad, és én örülök neki

Felszabadultnak érzem magamat

Szerintetek ez mennyire rendes dolog?

2023. okt. 1. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Megcsapott a szabadság szele. Normális szerintem.
2023. okt. 1. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Az.
2023. okt. 1. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Annak idején meg lett zenésítve ez a téma, így érthető az érzésedd:):

https://www.youtube.com/watch?v=_ykDZJsUO3Y

2023. okt. 1. 10:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Minap? Hát még valószínű nem ért el a tudatodig teljesen a dolog, tapasztalatból mondom. Nekem is kelleni szokott pár nap, mire úgy igazán átérzem hogy vége. És hát attól függ, ha már szenvedős volt az egész meg több volt a hátránya mint az előnye, akkor igen, van az úgy hogy megkönnyebbül az ember és felszabadul. Csak aztán tartson is ki. Az a baj sokan utólag érzelmileg felmagasztaljuk az exet ha nem figyelünk oda, mert ilyen rózsaszín nosztalgiaszemüvegbe képesek az érzelmek csak a jóra fókuszálva is megjelenni. Sokan ott hibáznak, elgyengülnek és mennének vissza. Pedig okkal lett az ex az ex, ezt észben kell végig tartani.
2023. okt. 1. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben vagyok. Kicsivel több, mint egy hónapja lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak. Boldognak éreztem magam a kapcsolatban, de szakítás után 2-3 héttel boldogságot éreztem, hogy oda és akkor megyek, amikor akarok. Én is gondolkodtam rajta, hogy normális-e amit érzek, de arra jutottam, hogy nem érdemli meg, hogy "sírassam". Azóta mindenki azt mondja, hogy nem látott még soha ilyen jókedvűnek és csak úgy sugárzok

26f

2023. okt. 1. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!