Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha boldognak érzem magam a szakítástól?
Figyelt kérdés
Életem első és nyilván egyetlen párkapcsolata ért véget minap
Hátralévő életemben a markom marad, és én örülök neki
Felszabadultnak érzem magamat
Szerintetek ez mennyire rendes dolog?
2023. okt. 1. 09:08
1/5 anonim válasza:
Megcsapott a szabadság szele. Normális szerintem.
3/5 anonim válasza:
Annak idején meg lett zenésítve ez a téma, így érthető az érzésedd:):
4/5 anonim válasza:
Minap? Hát még valószínű nem ért el a tudatodig teljesen a dolog, tapasztalatból mondom. Nekem is kelleni szokott pár nap, mire úgy igazán átérzem hogy vége. És hát attól függ, ha már szenvedős volt az egész meg több volt a hátránya mint az előnye, akkor igen, van az úgy hogy megkönnyebbül az ember és felszabadul. Csak aztán tartson is ki. Az a baj sokan utólag érzelmileg felmagasztaljuk az exet ha nem figyelünk oda, mert ilyen rózsaszín nosztalgiaszemüvegbe képesek az érzelmek csak a jóra fókuszálva is megjelenni. Sokan ott hibáznak, elgyengülnek és mennének vissza. Pedig okkal lett az ex az ex, ezt észben kell végig tartani.
5/5 anonim válasza:
Én hasonló helyzetben vagyok. Kicsivel több, mint egy hónapja lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak. Boldognak éreztem magam a kapcsolatban, de szakítás után 2-3 héttel boldogságot éreztem, hogy oda és akkor megyek, amikor akarok. Én is gondolkodtam rajta, hogy normális-e amit érzek, de arra jutottam, hogy nem érdemli meg, hogy "sírassam". Azóta mindenki azt mondja, hogy nem látott még soha ilyen jókedvűnek és csak úgy sugárzok
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!