Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, titeket zavarna a dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket zavarna a dolog?

Figyelt kérdés

Két hónapja szakítottunk a barátommal. Először én szakítottam vele egy félreértés miatt. Amikor rájöttem, hogy tévedtem bocsánatot kértem tőle. Mondta, hogy szeret még, de ő nem akar megbocsájtani. Szerinte ha ilyen kis dolog miatt szakítok vele, bármikor újra megtehetem. Sokszor írtam azóta neki. Mindig elolvassa, de nem válaszol. Úgy döntöttem feladom. Legyen úgy, ahogy akarja. Titeket zavarna, ha valaki hirtelen feladná a próbálkozást és nem írna többet?

24 N 34 F

2023. márc. 15. 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, örülnék neki.
2023. márc. 15. 10:11
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Okos fiú, bár nekem lett volna ennyi vér a pucámban😂.

A magadfajta nőktől menekülni kell!

Bocsi az őszinte szavakért.

2023. márc. 15. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Érezhetően ő már lezárta veled a kapcsolatot, nem hiszem, hogy érdekli, hogy nem írsz neki többé, maximum ha egy kicsit jobb lelkületű, akkor azt gondolja majd, hogy "Végre továbblépett!"

Én legalábbis így gondolnám, szóval nem zavarna.

2023. márc. 15. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Bontanek egy pezsgot oromomben.
2023. márc. 15. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:
32%

Engem zavarna, de átbeszélném veled a dolgokat, mert az tényleg ijesztő egy kapcsolatban, ha valaki hirtelen szakít.

Az, hogy sokszor írtál neki, szerintem ellensúlyozza azt, hogy hirtelen szakítottál.

"szeret még, de ő nem akar megbocsájtani"

Azért ez egy elég fura mondat.

2023. márc. 15. 10:23
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Kettesnél a pont. Éretlen és beképzelt vagy. És nagyon játszmás. Maga a kérdés is egy játszmára megy ki. Ha vérig sértődsz is: nagyon jól tette, hogy kizárt az életéből.
2023. márc. 15. 10:27
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy egy 20-24 évest zavarna, de őt már talán nem. Engem sem zavarna és nem jó ötlet ilyen játszmákon törni a fejed, hagyd nyugodtan felejteni és te is tedd azt. Felismerte, hogy nem egymáshoz valók vagytok.
2023. márc. 15. 10:31
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
Nem, de az zavarna ha egy félreértés miatt szakítana a másik fél. (Igaza van amúgy a volt barátodnak.)
2023. márc. 15. 10:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy amúgy is kellett neki egy indok, hogy megszabaduljon tőled.. láttam már ilyet 🤷‍♀️
2023. márc. 15. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:
23%
Fúj ne küzdj már egy 34 éves férfiért, bárki mást megkaphatsz helyette..
2023. márc. 15. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!