Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Szimpatikus lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szimpatikus lenne egy olyan nő, aki szereti az autókat (főleg a veteránokat) vagy ez "nem nőies" dolog?

Figyelt kérdés

Van egy 1500-as (dupla kereklámpás) Ladám is. Van olyan férfi, akinek egy ilyen nő felkelti a figyelmét? A nők részéről többségben azt veszem észre, hogy nagyobb százalékban választanak olyan férfit akinek "menő" kocsija van.

25/N

2023. jan. 5. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nálam nem lenne plusz pont, de nem is lenne mínusz sem, legalább van valami átlagostól eltérő érdeklődésed😄
2023. jan. 5. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Engem inkább az zavar a férfias hobbikat kedvelő nőknél, hogy ők maguk nem kedvelik azokat a férfiakat, akik azokat a hobbikat nem kedvelik.

A foci imádó csajok csak foci imádó srácokat keresnek, az autó imádó csajok csak autó imádó srácokat, stb. (Míg fordítva nem ez a helyzet, egy focis vagy autós srác elfogad egy nem olyan csajt is párjának.

2023. jan. 5. 11:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szimpatikus persze, de nem ez fogja felkelteni a figyelmem egy nőben.
2023. jan. 5. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen tetszene.Veterán autók tetszenek,meg úgy alapból kocsi mániás vagyok 26F
2023. jan. 5. 13:33
 5/10 A kérdező kommentje:
#2 ez nálam nem lenne kizáró ok, csak ha egyáltalán nem tudná elfogadni
2023. jan. 5. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem veterán Mercedes-em van. Még úgy hogy a Ladákat annyira nem csípem, felkeltené a figyelmem ha összefutnék vele egy autós találkozón mondjuk
2023. jan. 5. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Számomra szimpatikus lenne! Autó mániás nem vagyok, de a veterán és a retró dolgok érdekelnek, régi autók is! Tulajdonképpen ez által több közös program is együtt látogatható lenne, akár veterán autótalálkozók vagy pl. Oldtimer Show, amiről tudok.

A körlámpás 1500-as pedig a mai napig is tetszik nekem. :)

2023. jan. 5. 14:11
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem érdekelnek a kocsik semmilyen szinten , de ettől még nem zavar ha valakit igen.. csak ne az legyen a vége hogy a menő vállalkozó sebváltójába ül bele mert neki menő drága kocsija van..
2023. jan. 5. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem nőként az ilyen régi autókat. Meg a buszba a 280as Ikarus 😍.

Eddig senki nem szólt be miatta.

N 30

2023. jan. 5. 15:09
 10/10 anonim ***** válasza:

2. Észt se lehet általánoságba mondani, én pl motorozom, az 5-ből egy párom motorozott csak, sose érdekelt engem se és őket se, h nem szeretik a motort.

9*

2023. jan. 5. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!