Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szimpatikus lenne egy olyan nő, aki szereti az autókat (főleg a veteránokat) vagy ez "nem nőies" dolog?
Van egy 1500-as (dupla kereklámpás) Ladám is. Van olyan férfi, akinek egy ilyen nő felkelti a figyelmét? A nők részéről többségben azt veszem észre, hogy nagyobb százalékban választanak olyan férfit akinek "menő" kocsija van.
25/N
Nem. Engem inkább az zavar a férfias hobbikat kedvelő nőknél, hogy ők maguk nem kedvelik azokat a férfiakat, akik azokat a hobbikat nem kedvelik.
A foci imádó csajok csak foci imádó srácokat keresnek, az autó imádó csajok csak autó imádó srácokat, stb. (Míg fordítva nem ez a helyzet, egy focis vagy autós srác elfogad egy nem olyan csajt is párjának.
Számomra szimpatikus lenne! Autó mániás nem vagyok, de a veterán és a retró dolgok érdekelnek, régi autók is! Tulajdonképpen ez által több közös program is együtt látogatható lenne, akár veterán autótalálkozók vagy pl. Oldtimer Show, amiről tudok.
A körlámpás 1500-as pedig a mai napig is tetszik nekem. :)
Én is szeretem nőként az ilyen régi autókat. Meg a buszba a 280as Ikarus 😍.
Eddig senki nem szólt be miatta.
N 30
2. Észt se lehet általánoságba mondani, én pl motorozom, az 5-ből egy párom motorozott csak, sose érdekelt engem se és őket se, h nem szeretik a motort.
9*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!