Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fair dolog első randin egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fair dolog első randin egy csomó mindent rendelni?

Figyelt kérdés

Meghívtam egy lányt kávézni, elfogadta, találkoztunk, beültünk, én rendeltem magamnak egy kávét meg egy üdítőt,

Ő:

Kávé, forrócsoki, üdítő, tortaszelet (2x), majd akart még egy fagyit is, de "majd meglátom".

Túlzás, hogy elkerekedett a szemem. Meghoztak mindent, megittam a sajátomat, ő rendre fotózott mindent.

Úgy tettem mintha a kocsiban hagytam volna a tárcámat, kifizettem a pultnál a saját fogyasztásomat, majd elhúztam, plusz tiltottam mindenhonnan. Nem tudom mikor vette észre, de ez no komment amit művelt, fizesse ki magának.

2022. okt. 31. 11:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem fair, de az sem az, amit te csináltál!
2022. okt. 31. 11:48
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Incel kérdés.

De legközelebb majd jelezd hogy neked maximum egy budget kávéra telik. Mást nem vagy hajlandó fizetni

2022. okt. 31. 11:50
 3/15 anonim ***** válasza:
30%
Én nő vagyok, de ez tényleg pofátlanság. Szerintem jól tetted, hogy leléptél, ez gyanús helyzet volt.
2022. okt. 31. 11:54
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Ez ugye valami kamu kérdés (hogy kollektív módon szidjuk a nőket)?

Ha egy nő valóban párkapcsolatot szeretne, akkor nem vágná el magát ilyen hülye viselkedéssel. Bár mindig vannak kivételek, lehet hogy te pont kifogtál egy ilyet. Az is lehet hogy nem is akart tőled mint férfitól semmit, csak úgy gondolta hogy eszik, iszik egyet ingyen. Mert ha valóban te kellenél neki, akkor nem szúrta volna el ilyen viselkedéssel az egészet.

És egyébként amíg lesznek olyan férfiak akik ezt zokszó nélkül kifizetik, addig kár azon gondolkodni, hogy fair volt e vagy sem.

2022. okt. 31. 11:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem volt fair. De azt se értem hogy az emberek miért nem képesek kommunikálni. Te is, ahelyett hogy elsunnyogsz inkább megmondtad volna neki, mikor láttad mennyi mindent rendel hogy figyelj, akkor magadnak fizetsz.
2022. okt. 31. 11:58
 6/15 A kérdező kommentje:

Kollektív módon szidjuk, mi?

Egy esetet írtam le, egy nőről szól a kérdés, nem nőkről. Sehol nem írtam többesszámot.

2022. okt. 31. 12:00
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

#6:

Úgy értettem a kollektív módot, hogy vannak akik azért írnak ki ilyen kérdéseket hogy mi válaszolók kezdjük el többen is szidni a női nemet, hogy milyen h*lye pics@ volt. Tehát vannak provokáló kérdések amik erre mennek ki.

2022. okt. 31. 12:04
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is kamu. De jó lesz szidni a nőket
2022. okt. 31. 12:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Te az a pasi vagy, aki a 200 kilós nőkre izgul, ugye?
2022. okt. 31. 12:49
 10/15 anonim ***** válasza:
39%

???????

Ha te hivtad meg, te fizetsz

2022. okt. 31. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!