Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fair dolog első randin egy csomó mindent rendelni?
Meghívtam egy lányt kávézni, elfogadta, találkoztunk, beültünk, én rendeltem magamnak egy kávét meg egy üdítőt,
Ő:
Kávé, forrócsoki, üdítő, tortaszelet (2x), majd akart még egy fagyit is, de "majd meglátom".
Túlzás, hogy elkerekedett a szemem. Meghoztak mindent, megittam a sajátomat, ő rendre fotózott mindent.
Úgy tettem mintha a kocsiban hagytam volna a tárcámat, kifizettem a pultnál a saját fogyasztásomat, majd elhúztam, plusz tiltottam mindenhonnan. Nem tudom mikor vette észre, de ez no komment amit művelt, fizesse ki magának.
😂😂😂😂 legjobb kérdés jó ideje
Az van, hogy gáz volt részéről ez, főleg a fotózgatás rész (ha tényleg igaz)
De amit te műveltél, az is a nevetség netovábbja, az lett volna férfias viselkedés, ha ezt most kifizeted (nem hiszem, hogy belehaltál volna pár ezer forintba) és utána szépen leépíted. De ez így: nem vállalod magad, fillérb&szó is vagy, nem tudsz nyíltan, egyenesen viselkedni, kommunikálni meg úgy minden egyben…
Tuti kamu. Miért rendelt volna kávét IS, meg forró csokit IS?
Még a kávé és üdítő, VAGY a forró csoki és üdítő oké, de a három ital együtt, ez már barokkos túlzás. Ha kisebbet hazudtál volna, tán még el is hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!