Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fair dolog első randin egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fair dolog első randin egy csomó mindent rendelni?

Figyelt kérdés

Meghívtam egy lányt kávézni, elfogadta, találkoztunk, beültünk, én rendeltem magamnak egy kávét meg egy üdítőt,

Ő:

Kávé, forrócsoki, üdítő, tortaszelet (2x), majd akart még egy fagyit is, de "majd meglátom".

Túlzás, hogy elkerekedett a szemem. Meghoztak mindent, megittam a sajátomat, ő rendre fotózott mindent.

Úgy tettem mintha a kocsiban hagytam volna a tárcámat, kifizettem a pultnál a saját fogyasztásomat, majd elhúztam, plusz tiltottam mindenhonnan. Nem tudom mikor vette észre, de ez no komment amit művelt, fizesse ki magának.

2022. okt. 31. 11:42
1 2
 11/15 nemaRendőrség ***** válasza:
77%
Az hogy rendel dolgokat az nem érdekel, de ahogy összeadogattam kb 2000 kalóriát megevett a randin, ami azért brutális. Nagyon hamar el fog hízni
2022. okt. 31. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂😂 legjobb kérdés jó ideje

Az van, hogy gáz volt részéről ez, főleg a fotózgatás rész (ha tényleg igaz)

De amit te műveltél, az is a nevetség netovábbja, az lett volna férfias viselkedés, ha ezt most kifizeted (nem hiszem, hogy belehaltál volna pár ezer forintba) és utána szépen leépíted. De ez így: nem vállalod magad, fillérb&szó is vagy, nem tudsz nyíltan, egyenesen viselkedni, kommunikálni meg úgy minden egyben…

2022. okt. 31. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
egyikőtök sem a legjobb megoldást választotta, mi első alkalommal megittunk 1-2 üdítőt, de még azt se hagyta hogy mindet én fizessem, és ez a mai napig így van, rosszul esik neki, ha én meghívom valamire, viszont ő nem tud meghívni engem valami másra
2022. okt. 31. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

Tuti kamu. Miért rendelt volna kávét IS, meg forró csokit IS?

Még a kávé és üdítő, VAGY a forró csoki és üdítő oké, de a három ital együtt, ez már barokkos túlzás. Ha kisebbet hazudtál volna, tán még el is hinném.

2022. okt. 31. 19:48
 15/15 anonim ***** válasza:
2022. okt. 31. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!