Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor hogy is működik ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor hogy is működik ez a párkapcsolat dolog?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sráccal (én 18 ő 19 éves) és nagyon bejön, örömmel lennék vele együtt. Viszont adok még magamnak időt, hogy jobban megismerjem, mert nem szeretném elsietni, korainak tűnik. De ez most hogy is működik? Ahhoz, hogy valakivel párkapcsolatban legyek már régebbtől kell egymást ismernünk?

Szóval barátokból szeretők, vagy eleve van, hogy kapcsolat céljából ismerkedünk és átugorjuk a barátságzónát? Tehát ismerkedés és ezután egyből járás? Nem értem ezt az egészet, kérlek segítsétek! Hanyadik randi után "normális" kimondani egymást, mint társat? Nem szeretném ha könnyen kaphantónak tűnnék, vagy ilyesmi, csak tényleg nekem is nagyon tetszik és nem látnám az értelmét játszani vele, amazta "harcolj ki magadnak ha akarsz" játékot. A szülőknek mikor ajánlott bemutatni az illetőt? Lenne még millió kérdésem... Minden tanácsot szívesen fogadok, előre is köszii

2022. okt. 26. 06:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Intenzív ismerkedést követően (heti 3-4-5 tali), nekem 1,5 hónap szokott lenni, mire össze jövök valakivel.

Ha tetszettek egymásnak kölcsönösen, akkor úgysem ismerkedik mással, ha esetleg ettől félsz.

A szülőknek bemutatás már komolyabb lépés, oda nem viszek csak úgy akárkit, azért legyünk előtte együtt egy pár hónapot.

2022. okt. 26. 06:51
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
1: 17 éves a kérdező. Nagy eséllyel már akkor megismerik a szulei, amikor még csak ismerkednek
2022. okt. 26. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
1-2 hónap ismerkedés után be lehet mutatni a szülőknek - gondolom. Előbb programokat csináljatok együtt.Az lehet kirándulás, ahol az erdőben már csókolózni is lehet, lehet múzeumlátogatás, ha pesti vagy, elmehettek az új Zeneházba a Ligetben, csodás, vagy a Szépművészeti Múzeumba, vagy fel a Várba, vagy elmehettek Szentendrére a skanzenba, ha nyár lenne, mondanám, hogy menjetek el egy biciklitúrára, szóval meg kell előbb ismerni a másik érdeklődési körét, és még politikai hovatartozását is, mert később a gyereknevelésnél nagyon fontos lesz.
2022. okt. 30. 17:16
 4/5 Senior Séf ***** válasza:
44%
Miután a kérdést a felnőtt kategóriában tetted ki, beszéljünk felnőttként. Az első, amit felvetnék, a kapcsolat komolysága. Azt írod, adsz még magadnak időt, hogy jobban megismerd, mert nem szeretnéd elsietni. Nos, mondok én neked valamit. Ha te tudsz várni, ha tudsz észérvekkel, racionálisan mérlegelni, akkor nem ez lesz az a fickó, aki "beköti a fejedet". Ő csak egy ugródeszka, s mint ilyet, nem szokás a szülők elé ráncigálni. Ezt a "kimondani egymást, mint társat", nos, ezt hagyd meg a tini kategóriába. A felnőttek világában nem attól lesz valaki komoly társad,, ha kimondjátok, hanem ha úgy viselkedtek és úgy éreztek. .
2022. nov. 1. 17:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Végül nem jött össze. Egyáltalán nem vonzódtam hozzá és csak úgy tudtam volna elképzelni magunkat, mint legjobb barátok... Ő többet érzett irántam, de elfogadta, hogy én másképp érzek. Mindenesetre sajnálom a dolgot, nagyon rendes srác...
2022. nov. 1. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!