Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor hogy is működik ez a párkapcsolat dolog?
Ismerkedek egy sráccal (én 18 ő 19 éves) és nagyon bejön, örömmel lennék vele együtt. Viszont adok még magamnak időt, hogy jobban megismerjem, mert nem szeretném elsietni, korainak tűnik. De ez most hogy is működik? Ahhoz, hogy valakivel párkapcsolatban legyek már régebbtől kell egymást ismernünk?
Szóval barátokból szeretők, vagy eleve van, hogy kapcsolat céljából ismerkedünk és átugorjuk a barátságzónát? Tehát ismerkedés és ezután egyből járás? Nem értem ezt az egészet, kérlek segítsétek! Hanyadik randi után "normális" kimondani egymást, mint társat? Nem szeretném ha könnyen kaphantónak tűnnék, vagy ilyesmi, csak tényleg nekem is nagyon tetszik és nem látnám az értelmét játszani vele, amazta "harcolj ki magadnak ha akarsz" játékot. A szülőknek mikor ajánlott bemutatni az illetőt? Lenne még millió kérdésem... Minden tanácsot szívesen fogadok, előre is köszii
Intenzív ismerkedést követően (heti 3-4-5 tali), nekem 1,5 hónap szokott lenni, mire össze jövök valakivel.
Ha tetszettek egymásnak kölcsönösen, akkor úgysem ismerkedik mással, ha esetleg ettől félsz.
A szülőknek bemutatás már komolyabb lépés, oda nem viszek csak úgy akárkit, azért legyünk előtte együtt egy pár hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!