Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a dolog? Mit tudnák tenni hogy elfeljtsem őt?
A lényeg hogy 22 éves lány vagyok, nem volt meg kapcsolatom.
Tetszik az edzőm aki 4 évvel idősebb nálam. És egyszerűen nem tudok rá csak edzokent tekinteni.
Nem tudom mi az a dolog ami tetszik nekem benne, mert nem ő az ideálom. Vagyis úgy értem ezt, hogy ha mondanom kellene hogy mi az idealom biztos nem így írnám le mint amilyen ő. És úgy érzem, hogy ne hogy talalkozzak valakivel, akivel szimpatizálnánk, mert akkor bűntudatom lenne hogy nem az edzommel vagyok. (Úgy értem meg se adom az esélyt hogy legyen valami köztünk).
Remélem nagyjából érthető a dolog.
Az ideál egy elképzelt alak, aki neked tetszene, akiben sűrítve jeleníted meg azokat a tulajdonságokat, melyek neked tetszenének egy férfiban.
Olyan ember viszont nem létezik.
A hús-vér ember az, aki kiválthat benned valódi érzéseket.
Jó esetben.
Ugyanis a tanár, az edző, aki szakmájánál, hivatásánál fogva sokat kell foglalkozzon veled, kiválthat benned szimpátiát, ragaszkodást, ami nem feltétlenül azonos a férfi-nő vonzalommal, megtévesztő is lehet.
A veszély fennáll, hogy észleli a vonzalmadat és visszaél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!