Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi ez a dolog? Mit tudnák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a dolog? Mit tudnák tenni hogy elfeljtsem őt?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy 22 éves lány vagyok, nem volt meg kapcsolatom.

Tetszik az edzőm aki 4 évvel idősebb nálam. És egyszerűen nem tudok rá csak edzokent tekinteni.

Nem tudom mi az a dolog ami tetszik nekem benne, mert nem ő az ideálom. Vagyis úgy értem ezt, hogy ha mondanom kellene hogy mi az idealom biztos nem így írnám le mint amilyen ő. És úgy érzem, hogy ne hogy talalkozzak valakivel, akivel szimpatizálnánk, mert akkor bűntudatom lenne hogy nem az edzommel vagyok. (Úgy értem meg se adom az esélyt hogy legyen valami köztünk).

Remélem nagyjából érthető a dolog.

2023. máj. 8. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Az ideál egy elképzelt alak, aki neked tetszene, akiben sűrítve jeleníted meg azokat a tulajdonságokat, melyek neked tetszenének egy férfiban.

Olyan ember viszont nem létezik.

A hús-vér ember az, aki kiválthat benned valódi érzéseket.

Jó esetben.

Ugyanis a tanár, az edző, aki szakmájánál, hivatásánál fogva sokat kell foglalkozzon veled, kiválthat benned szimpátiát, ragaszkodást, ami nem feltétlenül azonos a férfi-nő vonzalommal, megtévesztő is lehet.

A veszély fennáll, hogy észleli a vonzalmadat és visszaél vele.

2023. máj. 8. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért akarod elfelejteni? Vagy nem is akarod?
2023. máj. 8. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Szingli? Ő ad jeleket hogy kedvel?
2023. máj. 8. 19:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Hat őszintén nem akarom elfelejteni. Szingli igen. Hát ugye ez csapatsport, és többször csipkelodik, szekál dolgokkal
2023. máj. 8. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Tedd meg te az első lépést akkor , mi veszìteni valód van? :)
2023. máj. 8. 20:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért félek megtenni az első lépést, mert rosszul is kisulhet a dolog. Ez egy csapatsport nem tudok edzőt váltani, ha esetleg ő nem úgy van mint én
2023. máj. 8. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Bár tudni kellene hol laksz, milyen lehetőségeid vannak, milyen sport, de: Nincs másik csapat? Én azt javasolnám vagy még ismerkedés alatt vagy párkapcsolat elején válts csapatot! Megéri e miatt elengedni? Lehet az lenne a legjobb, ha valahová élmennétek ketten. Én azt gondolom a másik csapatba elég akkor átlépni, amikor kimondjátok, hogy ez már egy párkapcsolat, de viszont azután nagyon hamar. Természetesen nehéz ezt megitélni. De ez is egy nézőpont, egy vélemény. Illetve biztos, hogy tényleg sokkal többet kellene tudni a körülményekről.
2023. máj. 18. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!