Mi volt az a dolog ami miatt egy neked nagyon nagyon tetsző illetőt is képes voltál inkább dobni még ismerkedés fázisban?
Hú, ez jó kérdés. Politikai dolog miatt mondjuk sose tennék ilyet 🤷
Számomra az volt az ok legutóbb, hogy a 2. Randi után össze akart költözni velem a lány, és miután mondtam neki, hogy ezzel még várjunk, teljesen fel volt háborodva. Olyan hisztit csapott mintha megcsaltam volna.
A lány elég rendszeresen találkozgatott az exeivel, mert hogy barátok meg minden, de engem borzasztóan idegesített amikor mindig ők voltak a téma...
Másik eset, amikor kikötötte, hogy ő bizony várni fog a szexel 6 hónapig. Már a 7-8 randin lehettünk és egy kiadós cumi után jelentette ki... A lány akkor volt 26 én meg 30.
Volt ilyen kb 10 éve..
Nagyon tetszett a lány és fordítva is:) csinos és szexi volt és kedves… egy ok volt ami miatt nem működött és az ismerkedés első fázisában léptem…. Vérzett a szívem:( még ma is:(
Az ok: 4 kutyája volt egy garzonban.. egyszerűen nem ment… nem szeretem a rengeteg kutyát.. 1 még lehet ok lett volna de így???
Ez sok volt.
Amikor eljött randira és totál máshogy nézett ki, mint a képeken ráadásul nagyon nem jó értelemben.
Egy másik azt mondjuk én szúrtam el és a lány lépett le, hogy a 3. randin voltam egy lánnyal és rákérdezett hány exem volt meg alkalmim én válaszoltam én is megkérdeztem ő is válaszolt én meg hangosan meglepődtem, hogy mennyi??? Nem volt nagy a szám csak én abba voltam, hogy egy kettő. Aztán elnézést kértem, hogy így reagáltam azonnal, de már késő volt ő eldöntötte, hogy nem fog menni. Nem is baj, heteket kellett várni mindig, hogy láthassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!