Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak?
Nyilván én fogom eldönteni a végén, de nagyon érdekel a kívülállók véleménye, és befolyásolni is fog.
Van egy srác, nemrég vagyunk együtt, de elég sok ellentét van már köztünk. Nekem konkrétan sokmindent megalázó, amit tett velem, csak hogy egy dolgot írjak, volt hogy társaságban alig foglalkozott velem, ami nekem rosszul esett, megjegyeztem, erre az volt a reakciója, hogy nem én vagyok a világ közepe, másokkal is akar beszélgetni. Én ezt értem, de ezt szépen is lehet közölni, nem így. Volt már sok veszekedés, volt hogy azt mondta szerinte hagyjuk, de aztán mégis folytatni akarta.. én egyszer mondtam neki, hogy nekem ez már nem jó, inkább szakítsunk, de ezt nem vette komolyan, azt mondta nyugodjak meg, minden oké, stb. Én már tényleg nem érzem úgy, hogy szeret engem.. viszont ilyen előzményekkel ti hogy szakítanátok? Írjam le konkrétan mi a bajom, és hogy emiatt részemről vége? De azt lehet hogy megint nem veszi komolyan, én pedig sajnos szeretem, és így kicsit nehéz.. vagy akkor minden magyarázat nélkül tiltsam le? Vagy írjam le mi a bajom, és utána tiltsam le meg se várva a választ? Ha megvárom mit reagál attól félek, hogy megint meggyőz, hogy folytassuk..
12-es, a biztonságosan kötődő is szorongó lesz egy olyan párkapcsolatban, ahol elhanyagolják. Te is olvass utána, de ne a 10 évvel ezelőtti szakirodalomban, mert mára megdőlni látszik a kötődéselmélet mindenhatósága a párkapcsolatokban.
Kérdező, te nem szereted a pasit, a folyamatos érzelmi bántalmazástól traumásan kötődsz, ezért azt hiszed, szereted.
Ne agyalj sokat a hogyanon, ez egy akkora bunkó, hogy nem tartozol neki korrekt szakítással. Ne legyél elérhető, ha nagyon muszáj, írj annyit, hogy eleged volt a bunkó, lekezelő viselkedéséből, úgyhogy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!