Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak?
Nyilván én fogom eldönteni a végén, de nagyon érdekel a kívülállók véleménye, és befolyásolni is fog.
Van egy srác, nemrég vagyunk együtt, de elég sok ellentét van már köztünk. Nekem konkrétan sokmindent megalázó, amit tett velem, csak hogy egy dolgot írjak, volt hogy társaságban alig foglalkozott velem, ami nekem rosszul esett, megjegyeztem, erre az volt a reakciója, hogy nem én vagyok a világ közepe, másokkal is akar beszélgetni. Én ezt értem, de ezt szépen is lehet közölni, nem így. Volt már sok veszekedés, volt hogy azt mondta szerinte hagyjuk, de aztán mégis folytatni akarta.. én egyszer mondtam neki, hogy nekem ez már nem jó, inkább szakítsunk, de ezt nem vette komolyan, azt mondta nyugodjak meg, minden oké, stb. Én már tényleg nem érzem úgy, hogy szeret engem.. viszont ilyen előzményekkel ti hogy szakítanátok? Írjam le konkrétan mi a bajom, és hogy emiatt részemről vége? De azt lehet hogy megint nem veszi komolyan, én pedig sajnos szeretem, és így kicsit nehéz.. vagy akkor minden magyarázat nélkül tiltsam le? Vagy írjam le mi a bajom, és utána tiltsam le meg se várva a választ? Ha megvárom mit reagál attól félek, hogy megint meggyőz, hogy folytassuk..
Tarsaságba neked kéne beilleszkedni nem azt várni hogy veled foglalkozzanak a semmire.
Valszeg szoc.keszségeid nemigen lehetnek.
De ezeken túlmenve ha akármiert is de szakitani akarsz, valoban sok ferfi ilyenkor nem szavakbol hanem tettekből ért csak. Amig csak duma de semmi látszata nincs, sőt válaszokat vársz megbeszélni akarsz bármit is akkor nem is veszik semminek se a szavaid.
Plusz aki válaszokat vár az nem épp szakítani akar. Aki szakitani akar az már nem is kérdez semmit. Döntött. És lép.
Az üres beszéd (tehát látszata nincs)meg felettébb sem motiváló es nem is fenyegetés nekik, inkább irritálo ez a bort iszik vizet prédikál szindróma, mivel hát ott vagy előtte parlagon egyébként, de teljesen mást mondasz szakitasrol pampogsz.
A pasik ezt a 2bites kis faék agyukkal javarészt nem is értik.
Én hónapokig mondogattam az exemnek hogy mi a bajom, én olyan “megbeszélős” típusú nő vagyok, ő pedig a hazudozós.
Úgyhogy amikor berakta az utolsó cseppet a pohárba, nem reagáltam rá, 2 nap múlva találkoztunk volna de nem voltam inkább otthon.
Vérig sértettem ezzel, hiszen én mindig a rendelkezésére álltam, pedig ő váratlanul programokat csinált magának másokkal gyakran.
Úgy meg is sértődött hogy egyszer én nem értem rá neki mégsem, hogy azt írta hogy ha azt akarom hogy legyen vége akkor mondjam meg, csak annyit irtam: oké, vége 😂😂😂
Utána még kaptam egy ilyen “nem voltál korrekt, szólhattál volna h szakítani akarsz” stb üzenetet, de már nem érdekelt.
Hónapokig le se sz@rta hogy nekem mi nem jó, mindig hantázott, nem tartoztam neki magyarázattal, mert legfeljebb úgy akarta volna hogy ő szakítson velem.
Nem érdemelt már semmilyen magyarázatot.
Most már mehet nyugodtan másokkal moziba, kirándulni, kocsikázni, pizzázni, velem úgysem csinált programot a dugáson kívül .
Így szakíts:
“Béla! Nekem ez az elhanyagolás nem jön be, te nem vagy képes engem szeretni, nekem pedig egészséges kapcsolatra van szükségem, ezért úgy döntöttem hogy nélküled folytatom az utamat, mert 1 életem van, azt boldogan szeretném leélni”!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!