Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan, hogy megírtáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy megírtátok az exeteknek, hogy még mindig szeretitek több hónappal a szakítás után?

Figyelt kérdés
Mit reagált rá az illető? Volt aki így jött újra össze az exével? Jó lenne pár tapasztalatot meghallgatni.
aug. 16. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt, én amit lezárok azt okkal teszem
aug. 16. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De ő elhívott találkozni mert vissza akart kapni után nekem lett csajom. Elküldtem
aug. 16. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
aug. 16. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

1x volt ilyen, eltelt 2 év és nem találtam mást, szexhiányom volt.

Egyszeri alkalom volt.

aug. 16. 19:49
 5/7 A kérdező kommentje:

#4-es

Akkor igazából nem szeretted, csak sex kellett. Elég kegyetlen hazugság ha ez kellett ahhoz, hogy partnerre lelj

aug. 16. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Ex... Vagyis nem véletlen lett ex.

Ez a megalázkodás szánalmas.

Nekem is pár exem irogatot, van aki mai napig x évente... Csak szánom őket. Semmi tartás nincs bennük és megrekedtek.

Pont ez a 2 tényező miatt se lennének alkalmasak rendes párkapcsolatra, jövő tervezésére.

aug. 16. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Volt. Kb fél év múlva írtam rá. Addigra már meggondolta magát és megbánta a szakítást.

Így ismét összejöttünk.

Aztán újabb fél év múlva ismét szakított.

aug. 16. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!