Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amelyik nő függ a párjától...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik nő függ a párjától anyagilag az mekkora veszélyben van arra vonatkozóan hogy esetleg elhagyja a párja és így hirtelen magát kell ellátnia a semmiből?

Figyelt kérdés
És mondjuk már idősebb így már nem olyan vonzó kelendő.
aug. 6. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván hatalmasban...

Ezért mondogatom, hogy hacsak nem muszáj, egy nő ne tegye kockára az egzisztenciáját egy férfi miatt.

aug. 6. 15:01
 2/13 anonim ***** válasza:
27%

A legtöbb nő így van vele sajnos...bírom amikor kitartott nőként elsőre egy húszéves cicababa jut eszünkbe, de a szomorú valóság az, hogy a feleségek jelentős hányada nem tudna boldogulni a férje nélkül. Önfenntartásra nem képesek sajnos. Még ha van munkája, akkor is éhenhalna abból a fizetésből a gyerekével együtt. Végül mindnek ez lesz a sorsa, hogy 40, 50 évesen belekényszerül ebbe a helyzetbe, jobb esetben, ha tud, akkor hazaköltözik a szülőkhöz és elvállal valami alja melót.

De ne félj, amikor huszonévesen elsőként keltek el és villogtak az esküvői fotókkal, majd évekig otthon ültek a gyerekkel és naphosszat posztolgattak, főzőcskéztek, ezek tudták a legjobban köpködni azokat a 30-as nőket akik még nem voltak házasok és nem szültek, hanem inkább karriert építettek, biztos egzisztenciát.

aug. 6. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
A legtöbb nő? Te milyen körökben mozogsz? Felénk a nők dolgoznak és nem éhbérért.
aug. 6. 15:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

2

Értem, mire gondolsz, de azért a teljes társadalom nem éppen a putri sor...

aug. 6. 15:34
 5/13 anonim ***** válasza:
12%

Azt azért nem mondanám hogy ilyen körökben mozgok, de szerintem kiváló példa egy csokos falu, ráadásul Pest megyében. Ebbe elég jól belelátok, a volt általános iskolatársaim ott ragadtak, és ez a felállás, hogy 10 éve otthon ülnek. De 2 diplomás értelmiségi volt csoporttársaimról is tudom, hogy nagy része otthon ül, max elindította az ezredeik baba-mama vállalkozást, hogy legalább ki tudjon írni valamit facere munkahelynek, de nyilván vicc az egész, meg nem profitábilis. A 3. kategória meg az, aki elvileg a férje cégébe besegít...

Megmondom őszintén, hogy a nő ismerőseim nagy részét végignézve az általánost, gimit, főiskolát, egyetemet, vagy a volt kollégáimat alkalmazotti koromból, nem igazán van értelmezhető munkahelyük onnantól kezdve, hogy férjhez mentek és szültek. Pedig a legtöbbnél a gyerek már iskoláskorú.

aug. 6. 15:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy elég nyomi körökben mozogsz...
aug. 6. 15:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és csak a középiskolás volt osztálytársnőimet nézve, bár szinte mind családanya is egyben, mindnek lett valamiféle karrierje és nem online bababoltot üzemeltet, főleg nem a férjének "segít be". De én valószínűleg már idősebb korosztály vagyok nálad. Nekünk még nem volt csok:))
aug. 6. 15:47
 8/13 anonim ***** válasza:
38%

Hát van aki a férje mellett diplomázik le, meg tesz is félre pénzt, ha esetleg válásra kerülne a sor……..

🤷🏼‍♀️

aug. 6. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a nő, aki ezt csinálja, egyenesen idióta. Arra berendezkedni, hogy van egy férjem, aki eltart majd az idők végezetéig ... hogy is lehetne az ilyet jellemezni? Pont manapság, amikor semmire sincs garancia.
aug. 6. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért vicces, hogy mindenki a torkomnak ugrott, amikor egy másik kérdés alatt ugyanezt magyaráztam... Azt hogy egy nőnek márpedig legyen saját egzisztenciája.
aug. 6. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!