Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nehéz ezt látni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz ezt látni?

Figyelt kérdés
Amikor belegondolsz hogy szakítasz, de aztán eszedbe jut ahogy pakolja a cuccait és elmegy a bátorságod..(és a tudat hogy tulajdonképpen azáltal hogy szakítasz ő veszít többet mert vissza lököd a rossz életébe ami előtted volt)
aug. 1. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Mert melletted jó élete van? Nincs. Ugyanúgy cseszegeted anyádékkal együtt mint az anyja. Teljesen mindegy, hogy veled marad, vagy hazamegy. Azért nincs bátorságod kidobni mert akkor egyedül maradsz mint a kisujjad és persze nem lesz kit naponta!!! cseszegetni, vagy lehordani a GyK-n évek óta!!!
aug. 1. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem unod még ezeket a kérdéseket?
aug. 1. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Úgy írod, mintha hetente kétszer ezt kéne nézned. Holott egyszer kell csak végigcsinálni.

Őt meg ne féltsd, ezerszer jobb lesz neki nélküled.

aug. 1. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
24%

Nem gondolok soha bele a szakitós képekbe.

A pakolos rész nálunk mikor kidobtam egy pasimat aki amugy elotte valo nap pakolt vissza mert azelott is kidobtam, nálunk az ujabb pakolás speciel átment röhögésbe is, csam sóhajtott mikor pakolt hogy "kicsinálsz engem te nő".

Másik exemmel is hasonlók mentek hol az en szulinapomon lett balhé hogy végigüvöltötte a kocsit es száguldott, hol meg az ő szzlinapján vesztunk úgy össze hogy az ablakon dobáltam ki a cuccait is ő szedte össze és gondolkodtam is azon ha kivágom a tole kapott súlyos parfümöt és ráesik a fejére? Fenének nem megy arrébb..

Közben meg a rendőrség volt gyorshíváson beiizítva a telomon, ha nem húz el.

Igazi emlékezetes szulinapjaink voltak de sztem a karácsony se volt semmi..

Na egyetlen egy exemnél gondolkodtam a szakitás módján csak. Mert vele komoly volt eljegyzés volt korrekt is volt csak beteg kisebbsegi komplexusos nárci irigy köcsög is és nem bírtuk már veszekedés nelkul, na vele a rengeteg szép emlék egyenesség meg minden ilyen miatt ugy éreztem méltó elválást érdemelne a lezárás talán pl egy éttermi vacsinál.

De nem is kellett ehhez se sok. Mivel maj 1-jén kimentunk valahova éhesek lettunk, beültünk egy kisebb étterembe de mit ad isten még ott is összevesztunk de kulturáltan és csendben szinte jelbeszéddel ment a gyűlölködés elvégre nyilvános helyen vagyunk.., suttogva folytottuk meg egymást egy kanál vízben is, ő meg bevágta dühből hogy befejezte legyen vége, én meg szalutáltam hozzá azonnal egyenes háttal hogy rendben is van! Azonnal elsírta magát csupa könny lett a szeme.

És vége.

Na pont étteremben szakitottunk ahogy előtte elképzeltem. Talán vonzás törvenye ki tudja.

aug. 1. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
24%

Ja meg mivel a szakitas napján fáj egyedul aludni, meg reggel egyedul ébredni hogy nincs ott a másik, igy olyan szakitásom is volt már hogy inkább vele aludtam azzal akivel szakitok. Hátha könnyebb ugy az éjszaka meg a reggel.

Hát nem is tudom.

Fura azt magad mellett látni aki amugy mérföldekre van már a szakitással tőled. Nézed azt magad mellett akivel nem vagytok már egyutt. Azota rájöttem talán jobb egyedul ébredni szakitás után mint az mellett akivel szakitottál.

Mint ballagáson még utoljára korbementem a lakáson hogy utoljára furodtem itt utoljára voltam a nappaliban, ülök a kanapén etc.

Ott is ő volt köcsög de ő kapar.

aug. 1. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
18%

Ja meg mikor esőben küldtem haza csak mert nem hagyott aludni a szépen kérésre?

Azután állandoan mondta hogy ugy érezte magát esőben bandukolva haza mint vmi kivágott kóbor macska:)

Abbol is csak mosolygás lett.:)

Ő az amelyikkel szulinap karácsonykor is balhéztunk vagy hát mikor nem balhéztunk..

aug. 1. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
37%
Nem mindenhol mézes mázos egy szakítás hanem pokol. Barom lepontozók.
aug. 1. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!