Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt nehéz az exbarátnőjét egy másik férfivel látni, tudni, hogy azt csinálja vele, amit veled csinált?
Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 13:55
1/7 anonim válasza:
Szegény koma... Tudom milyen nehéz lehet neki... :D
2/7 anonim válasza:
Nekem nem, rühelltem a csajt és rühellem a mai napig. Örültem, hogy találta magának új gazdaszervezetet...
5/7 anonim válasza:
mindenkinek aki szerette a barátnőjét még szakítás után is.
6/7 anonim válasza:
most elgondolkodtam és arra jöttem rá, hogy eddig még egyetlen exem se láttam új kapcsolatban. sőt jellemzően nem is találkoztam velük.
na, ezért nem érdemes házinyúlra lőni...
7/7 anonim válasza:
Tudatában kell lenni, nem működött s nem működne jelen szinteteken. Ennek tudatában örülni kell, talált valakit akivel megpróbálhatja s reménykedni, vele menni fog neki.
Így nem fogsz szenvedést okozni magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!