Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus személyiségjegyű férfin hogyan lehet túl lépni ? Nagy üresség es enyhe szorongáet erzek, hianyzik.
Sosem voltunk egy pár, valahogy nem egyszerre értünk célba szerelem terén.
Tavaky sokat szenvedett magában miattam, de megmaradtunk “baratok” sokat talalkoztunk, utaztunk.
Szép lassan belészerettem, de addigra már túl lépett..
Magában lezárt, de sosem mondta ki.
Azt mondta nem nem erez ugy irantam, de baratsag lehet.
Viszont a baratsagba sem tett. Le kellett zárni nekem. Tudtam, hogy nekem kell( teljesen felörölt az a közöny, érdektelenseg, amit mutatott.. neha irt, de ez nem baratsag.
Hallottam a régebbi kapcsolataival isnezt tette.. meg a barátaival is akikkel nem volt érzelem szerelmi téren, azokat is hanyagolja.
Kiderült mentálisan nincs rendben.
Elmenekül a konfliktusok elöl..
Nem mond ki semmit, nem zár le senkit, csak ugy fekszivodik, hanyagol mindenkit..
Az 1., ma 09:22-es jót írt, kivéve abban, hogy 1% a népességben. Főleg kis hazánkban. Miközben skálán is mozog a téma és különböző mesterségesen kreált halmazokba lehet őket beletenni úgy vagy mert meg lehessen tanítani, meg utalni azokra, illetve statisztikailag vannak gyakoribb esetek is.
Jah, lehet, hogy valami szakembert idézett a cikk, én meg idézhetek egy másikat is, meg harmadikat is, meg stbstb
Én mondjuk sajnálatos módon eléggé képben vagyok ebben. Nemcsak ilyen béna cikkeket olvastam el ezekről, hanem mesterképzésen lévő tananyagok mellett elég sok kutatást és hozzáértő szakembereket. - miközben viszonylag kevesen vannak, akik ehhez igazán értenek. Arról nem is szólva, hogy csupán 1-2 évtizede is más volt amit gondoltak ezekről, illetve mi később beszivárgott az oktatásba. Miközben akik tanulták, ott se tuti, hogy nagyon képben volnának sok mindennel, akár foglalkoztak effélékkel, akár nem.
"Tavaky sokat szenvedett magában miattam, de megmaradtunk “baratok” sokat talalkoztunk, utaztunk."
Ez mi volt? Szexkapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!