Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék túllépni rajta?
Figyelt kérdés
A barátnőm már többször adott esélyt újrakezdésre és a legutóbbi akalommal úgy tűnt, hogy ki javul a kapcsolatunk, kezdtünk újra egymásra találni, de sajnos összevesztünk egy buliban és közölte, hogy itt betelt a pohár végleg vége. Neki ez könnyű, mert már nem érez irántam szinte semmit azt mondta már mindent kiöltem belőle a sok veszekedéssel, mert sok mindenben nem értettünk egyet. Neki ez megkönnyebbülés erre várt, hogy végre egyedül legyen én meg megfele szakadok a fájdalomtól és magamat hibáztatom érte, mert talán tényleg működhetett volna újra és előjöttek volna az érzései megint, ha nem rontom el az utolsó alkalommal, de ezzel végleg kiöltem belőle mindent.júl. 20. 08:28
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi, valószínűleg ez volt az oka.
júl. 21. 10:49
12/13 anonim válasza:
Egy szakitason vagyok tul, ami engem is nagyon megvisel. Ugy erzem minden tölem telhetöt megtettem, figyelmes voltam vele, a kedveben jartam, szerettem, de megse kellek neki. Ö inkabb lezarta. Senki se tökeletes, en sem, magamat hibaztatom,hogy mi az amit nem tettem meg erte. De mindenki a közeli ismerösök, baratok engem tamogatnak es velem ertenek egyet.
Ettöl függetlenül igaz a mondas " Az idöjarason kivül, az egyetlen dolog amit nem tudsz befolyasolni, az a masik erzesei irantad"
Nagyon nehez. Vele kelek, vele fekszem, sokat gondolkozom. Jarok pszichologoshoz is. Talan, majd honapok - evek multan jobb lesz. Ebben bizok. Az idö segit.
Kivanom neked is a mielöbbi teljes tesi-es lelki felepülest. Meg kell gyaszolni, es el kell fogadni.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom 12-es ! Nekünk tegnap történt meg a dolog én is hasonlóan érzek. Beszélhetünk privátban, ha gondolod.
júl. 22. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!