Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok rajta túllépni?
Figyelt kérdés
Pár hete véget ért egy kapcsolatom és nem tudok továbblépni.Tegnap le is írtam az exemnek,aki nem tudott rá mit reagálni.
Nem tudom őt kiverni a fejemből,és hiába randizok másokkal mindig ő jut eszembe és képtelen vagyok egy új kapcsolatra.
Szakításunk óta egyszer találkoztunk és szorosan megöleltem,hogy ne engedjen el és ő megtette és ez nagyon fáj.
Miért nem tudom elengedni?
2023. jún. 10. 08:58
1/20 Noren1989 válasza:
Valszeg gőzöd sincs, h miért mentetek szét + rózsaszín köd a tippem.
2/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert lett vege.Annyit tudok hogy a kerdesem utan mar nem szeretett
2023. jún. 10. 09:09
4/20 anonim válasza:
Alap esetben, először is:
- nem kellene írogatni neki többet
- nem kellene találkozni
- nem kellene ölelgetni
5/20 anonim válasza:
Ha valóban mély érzelmi kötődés volt közöttetek, akkor a szakítás után minimum fél évnek el kell telnie, míg lezárod magadban a múltat. Az egy gyász-folyamat, amelyben türelmesnek kell lenned önmagadhoz. Ne is próbálj addig randizni, amíg ez a lelki feldolgozási folyamat végbe nem megy, mert teljesen értelmetlen, csak a saját és mások idejét vesztegeted. Naiv tévhit, hogy egy új kapcsolat segít a lezárásban. A folyamat végéig úgysem tudsz másvalakit teljes szívvel befogadni.
6/20 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon mely kotodeseim vannak fele.
2023. jún. 10. 09:32
7/20 anonim válasza:
Par hete szakítottatok és te már másokkal randizol? Jó a tempód.
8/20 anonim válasza:
Adj idot magadnak, ezt nem lehet siettetni. Hiaba randizol, nem fog segiteni. Ezt ki kell szenvedni magadbol. Par het semmi. Ez meg honapokig is eltarthat es az is normalis.
Amugy mi volt az a kerdes, ami utan mar nem akart tobbe beszelni veled?
9/20 A kérdező kommentje:
Hogy tenyleg egy eroszakos vadallat-e
2023. jún. 10. 09:54
10/20 anonim válasza:
Oh, wow:-D nem is ertem, moert sertodott meg. De azert te nagyon szereted annak ellenere, hogy ilyeneket kerdezel? Fura lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!