Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék túllépni rajta?
Figyelt kérdés
A barátnőm már többször adott esélyt újrakezdésre és a legutóbbi akalommal úgy tűnt, hogy ki javul a kapcsolatunk, kezdtünk újra egymásra találni, de sajnos összevesztünk egy buliban és közölte, hogy itt betelt a pohár végleg vége. Neki ez könnyű, mert már nem érez irántam szinte semmit azt mondta már mindent kiöltem belőle a sok veszekedéssel, mert sok mindenben nem értettünk egyet. Neki ez megkönnyebbülés erre várt, hogy végre egyedül legyen én meg megfele szakadok a fájdalomtól és magamat hibáztatom érte, mert talán tényleg működhetett volna újra és előjöttek volna az érzései megint, ha nem rontom el az utolsó alkalommal, de ezzel végleg kiöltem belőle mindent.
Idő. Mindenképpen foglald le magad, barátokkal, sporttal, akkor is ha nincs kedved, esetleg mondjuk számítógépes játékokkal, de tudatosan, hogy kicsit most időt adsz magadnak (pl. 2 hét), aztán össze kell szedned magad.
Ha folyamatosan azt tapasztalod, hogy balhézol a kapcsolataidban, és nem vagy képes visszafogni magad és asszertívan kommunikálni, akkor el lehet menni pszichológushoz elemezgetni a cselekedeteid mozgatórugóit, mondjuk az önsajnálat és önvád értelmetlen ciklikus ismételgetése helyett.
júl. 20. 08:36
2/13 anonim válasza:
1-es jól mondja, idő. És utána jönni fog olyan, akivel nem arról szól a kapcsolat, hogy feladod önmagad, ha belegebedsz is, látszani akarsz valaminek, ami nem vagy. Ha egy kapcsolatban erőlködni kell hogy ideig-óráig működjön, azt megette a fene. Kitartást, türelmet kívánok neked! Csak most rossz, de e kell tudni engedni és idővel továbblépni.
júl. 20. 08:42
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat! Az a helyzet, hogy évekig jó és szép volt köztünk minden és nagyon szeretett engem csak sajnos tényleg be kell látnom, hogy engem nehéz elviselni nagyon sokat tűrt nekem és fokozatosan kiszeretett belőlem. Azt mondta jelenleg a boldogtalanságának én vagyok az oka, nem érzi már jól magát velem és elege lett ebből az egészből. Én meg ugyanugy szeretem ezután is, mint az elején. Alig vártam minden alkalommal, hogy vele legyek vagy írjon.
júl. 20. 08:50
4/13 anonim válasza:
Tanulj belőle, hogy a következő kapcsolatodban ne kövesd el ugyanezeket a hibákat. Idő és tartalmas élet segít elfelejteni.
júl. 20. 09:03
5/13 anonim válasza:
Akkor miert cseszed el vele a kapcsolatot minek idegesited meg ábránditod ki? Nem picsogni kéne tudni.
júl. 20. 09:27
6/13 anonim válasza:
Akkor fejezd be a rinyálást végre!
Majd elmúlik!
júl. 20. 11:05
7/13 anonim válasza:
Működhetett volna ha működhetett volna. Ennek semmi értelme. A lottón is nyerhettél volna, ha nyerhettél volna. Felesleges ezen kattogni, hogy mi lett volna, ha. Nem működhetett volna, mert már többször nem működött. Orulj neki, hogy végleg kiderült, temyleg egyáltalán nem passzoltok.
Ne azon ragodj, hogy milyen lett volna, ha működött volna, hanem azon, hogy többször is próbáltátok, mégsem működött.
júl. 20. 11:38
8/13 anonim válasza:
"Neki ez könnyű, mert már nem érez irántam szinte semmit azt mondta már mindent kiöltem belőle a sok veszekedéssel"
Így jártál. Majd tanulsz belőle a jövőre. Vagy nem...
júl. 20. 11:46
9/13 anonim válasza:
Hány kérdést írsz még ki? Ne legyél már gyerek... A nők a tökös csávókra buknak, nem a nyávogókra...
Nem akarom azt mondani, hogy a nyelvtannácik miatt kerültél ilyen helyzetbe, de lehet. Bántsa a szemem az írásképed, ha így írtál neki is, akkor az már válóok lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!