Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó reggelt ....szakitani szeretnék párommal.. együtt élünk. Van két gyerköc..ház közös..mi a teendő???családtagok nem állnak melettem...gondoljam meg mert egyedül nem tudnám őket ellátni./pénz/ plusz sportolnak és oda apjuk vitte őket....vélemény?.
6 éves kapcsolatból léptem ki. Közös lakás, egy tappancsos gyerek (oké, mindenki úgy kezeli az állatokat ahogy akarja, nekünk már-már gyerek volt)
Elegem lett abból, hogy hogyan bánik velem a rossz pillanataiban, így fogtam magam és leléptem.
Oké, a család mellettem állt, de rengeteg segítséget kaptam barátoktól is.
Perpill egy ismerősöm megengedte, hogy a felújítás alatt álló üres lakásában csövezzünk a jószággal. Nem egy palota, de jelen helyzetemben tökéletes.
(Anyumhoz nem mehettem, nem kompatibilisek a háziállataink, nem akartunk kockáztatni. A családom többi tagja nagyon messze él)
Kis lény, akiért felelősséget vállaltál. Persze nem tekintem egyenlőnek egy embergyerekkel, de mindkettőnknek több volt, mint egy macska.
Szegény Kérdezőnek rosszabb a szénája, nem is azért mondtam, de én sem palotába csöppentem. Mégis sokkal jobb így.
"Tappancsos gyerek? Édes jó istenem, fogalmad sincs, hogy egy igazi gyerek mit jelent."
Amikor olvastam a választ, teljesen biztos voltam benne, hogy majd azonnal felbukkan egy véranya.
Kérdező, párod az illető úr, vagy a férjed?
Kinek a lakásában laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!