Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek,hogy jobb legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Valaki remélem tud segíteni valahogyan,mert már nagyon kivagyok. Volt egy menyasszonyom aki elhagyott 2 hónappal ezelőtt, rá pár napra már együtt volt mással,mégis azt mondja nem miatta hagyott el,hanem én lelkileg terrorizáltam őt...pedig nem volt ìgy.Ő még most is az életem értelme és lassan becsavarodok,annyira hiányzik,annyira fáj még most is.Együtt éltünk,évekig együtt voltunk,nagyon szeretem most is őt,de teljesen rideg,nem is érdekli mi van velem,lassan már az egészségem is rámegy.
2024. júl. 6. 20:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem fedi a valóságot amit írsz 20#. Sokszor akkor is ki kell mutatni ha a masikból félreérthetőn jön a szeret. Miért? Mert hullamzik. Mert egymást erősítik a párok. Új informació mi? Nem hiszem, hogy az lenne
2024. júl. 7. 09:17
 22/30 anonim ***** válasza:
21# olvasd már át mégegyszer az egészet amiket a kérdező írt és én írtam gondolom nem tetted meg csak kiragadtál egy részt! Szerinted ők olyan pár voltak akik erősítették egymást? Összevissza írsz összefüggéstelenül, tanuljál meg írni helyesen mielőtt kioktatsz!
2024. júl. 7. 09:23
 23/30 anonim ***** válasza:

Voltam így, mint te kérdező. Szerintem nem szeretett téged őszintén. Más a személyisége is, ez is egyértelmű, nehezen tudtátok volna egymást szeretni ennyire különböző igényekkel.

Egyelőre muszáj lenne visszaszerezned a saját életed, és nem egy társat terhelni érzelmileg, és átesni abba, hogy ő a motorod, a mindened. Mondom, megértem... de ez megterhelő tud lenni. A nők sokszor ezzel nem tudnak mit kezdeni, nagyon sok nekik, és nem érzik reálisnak sem. Érzelmek nyilván kellenek, amiket csináltál jók, csak lehet hogy túl sok.

Próbáld meg a saját életed felépíteni függetlenül a szerelemtől, és megtalálni egyedül a helyed az életben, tehát saját célok, utazások, lakásszerzés, bármi. Önmagában az nem egy hosszútávú dolog, hogy két ember egymást imádja. Ez betegessé tud válni. Nekem is nagyon hiányzott a társ, de fokozatosan el tudtam engedni, nyilván hiányzik, de nem függök már ettől.

A lányt engedd el magadból, fölöslegesen fog elmenni rengeteg idő. Én 2 évet dobtam ki így valakire, tudom. Nem ér meg ennyit ez a lány, rengeteg normális lány van még. Te nem őt szeretnéd, hanem személyiségtípust szeretsz igazából, akiből még nagyon sok van.

Azóta, hogy azt a lányt elengedtem ezt tapasztaltam. Most is van olyan, aki még jobb is, és normálisabb is. Minél hamarabb leteszed az egészet, annál hamarabb esélyed lesz az újra, a sokkal jobbra. Vedd észre a szakadékokat is, ami közöttetek volt, és ne engedd hogy elússzanak hónapok, évek. Így lesz jó. Lesz most egy sokkal jobb társad, igazából jót tett veled a csaj, nem működtetek volna. Menj tovább, kicsit legyél racionálisabb az ismerkedéssel, hogy kivel vagytok kompatibilisek, kivel közösek a célok, kivel tudtok normálisan veszekedni is akár, mert a konfliktuskezelésnek is működni kell.

És derüljön ki az is, hogy a csaj is akarja a kapcsolatot, és küzd érted, nemcsak fordítva. Ha ez nincs meg, akkor kuka... ilyen egyoldalú lenne, mint most.

Sok sikert! :)

2024. júl. 7. 09:49
 24/30 anonim ***** válasza:
Már keső utána menned ha más valakije. Akkor már hagyd őket bekében inkább
2024. júl. 7. 11:42
 25/30 anonim ***** válasza:
"Ölelés, csòk évek óta nem volt,pedig kértem volna...adtam volna." - És így akartad elvenni? Minek?
2024. júl. 7. 12:47
 26/30 anonim ***** válasza:
Àhhá?! Szerencsétlen dolog nem észre venni az apró jeleket. Fontos lenne elkezdeni. 😉 Bármelyik is teszi meg az első lepést, őszintén megbeszélni. Nem baj semmi ha meg is van oldva beszédel is. ☺️
2024. júl. 7. 13:41
 27/30 anonim ***** válasza:
Beszéddel is. Elkezdeni!
2024. júl. 7. 13:46
 28/30 anonim ***** válasza:
Rázd mega kis vállát és mond neki, ölelj már meg és csólj mert ha nem összeverem a segged!
2024. júl. 7. 15:10
 29/30 anonim ***** válasza:
Csókolj 🫣
2024. júl. 7. 15:14
 30/30 anonim ***** válasza:
Ze ki a hányiger vagy20#?
2024. júl. 7. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!