Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek,hogy jobb legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Valaki remélem tud segíteni valahogyan,mert már nagyon kivagyok. Volt egy menyasszonyom aki elhagyott 2 hónappal ezelőtt, rá pár napra már együtt volt mással,mégis azt mondja nem miatta hagyott el,hanem én lelkileg terrorizáltam őt...pedig nem volt ìgy.Ő még most is az életem értelme és lassan becsavarodok,annyira hiányzik,annyira fáj még most is.Együtt éltünk,évekig együtt voltunk,nagyon szeretem most is őt,de teljesen rideg,nem is érdekli mi van velem,lassan már az egészségem is rámegy.
2024. júl. 6. 20:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Én nagyon szerettem őt...mindig azt néztem mit szeretne,mindig a kedvében akartam járni.Sajnos nevetve szakìtott...én meg ott zokogtam.
2024. júl. 6. 22:14
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ölelés, csòk évek óta nem volt,pedig kértem volna...adtam volna."

Akkor miért gondoltad úgy, miért érezted úgy, hogy jó ötlet lenne, ha feleségül vennéd?

2024. júl. 6. 22:20
 13/30 A kérdező kommentje:
Voltam egy pszichológusnál is,mert úgy éreztem szükségem van rá,ő pl.azt mondta,hogy exem nárcisztikus személyiségzavaros valószínűleg...illik is rá sajnos,de én nem tudom elhinni ezt valahogy,pedig mindent megmagyarázna.
2024. júl. 6. 22:30
 14/30 anonim ***** válasza:
30%

Te vagy az, nem ö.

Pont hogy a nárcik gázlangolnak és nem értik a másik mit érez.

Tipik a másik érzéseinek tagadása is

"én lelkileg terrorizáltam őt...pedig nem volt ìgy".

Meg persze menyasszony meg nagy ő. Mikor igy áldozatnak hozzák ki magukat a nárci bántalmazók. Mindig a másik a hibás meg a gonosz.

2024. júl. 6. 22:40
 15/30 A kérdező kommentje:
Őt nem tartom gonosznak...nem is haragszom rá,csak hiányzik.Vissza is fogadnám...nem hinném,hogy én nárcisztikus lennék,mert én tiszta szívvel szeretem a mai napig őt és sohasem volt gond az emberi kapcsolataimmal eddig.Én inkább túlzottan ragaszkodó ember vagyok és hajlamos vagyok sokszor tùlaggòdni dolgokat.
2024. júl. 6. 22:43
 16/30 A kérdező kommentje:
Azt meg ne felejtsük el,hogy hányszor sírtam mikor "gyenge vagy" "nem találsz nálam jobbat" mondatait vágta hozzám, aztán meg nevetett mindig mikor kiborultam.
2024. júl. 6. 22:44
 17/30 anonim ***** válasza:
29%

Ő ezzel szemben terrornak élte meg a kapcsolatot, es örül hogy boldog lehet mással, és nem melletted szenved tovább.

Engedd el.

De nézd meg majd a kövi kapcsidat is mikor otthagynak.

2024. júl. 6. 22:53
 18/30 A kérdező kommentje:
Nekem volt előtte egy 10 éves kapcsolatom amiből én léptem ki.A lány egy 55 évessel jött össze 23 évesen.Én meg 27 vagyok.Nem kell itt belemagyarázni,hogy velem van a baj,mert mindketten követtünk el hibákat,de konkrétan ő lecserért engem.
2024. júl. 6. 22:56
 19/30 anonim ***** válasza:
50%
A kerdés az lett volna előbb, hogy hol hibáztál. A hibádon nem lépett túl, ezért cserélt le egy jobbra. Amiben boldog végre.
2024. júl. 6. 23:32
 20/30 anonim ***** válasza:
56%

"hányszor sírtam mikor "gyenge vagy" "nem találsz nálam jobbat" mondatait vágta hozzám, aztán meg nevetett mindig mikor kiborultam."

Pont ez volt a gond! Egy ilyen emberhez ragaszkodtál, és ragaszkodsz mai napig! Kapva kapott az alkalmon amikor bejött egy új a képbbe és faképnél hagyott téged, mivel már előtte sem szeretett téged! A lelkiterrort valószínűleg arra értette, hogy lószart sem érzett irántad szerelmet vagy bármit, te pedig szinte bombázni akartad a szereteddel minden áron még ezek ellenére is, és semmi tartásod és méltóságod nem volt, önbecsülésed meg végképp nem!

Egy nyűgtől szabadultál meg, és köszönd meg annak az új illetőnek aki ezt levette a nyakadról! Akit vinni lehet, azt vigyék is! Azt hiszed a foga fehérjét nem fogja kimutatni másnak ugyanúgy? Te pedig vond le a tanulságot ebből a mérgező kapcsolatból, ha valaki úgy áll hozzád, hogy nem adja meg kölcsönösen ugyanazt a szeretet amit te, és nem tisztel téged, akkor ne ragaszkodj minden áron a szarhoz, merthogy itt már a lecserélés előtt is egy nagy rakás szar volt az egész!

2024. júl. 7. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!