Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek,hogy jobb legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Valaki remélem tud segíteni valahogyan,mert már nagyon kivagyok. Volt egy menyasszonyom aki elhagyott 2 hónappal ezelőtt, rá pár napra már együtt volt mással,mégis azt mondja nem miatta hagyott el,hanem én lelkileg terrorizáltam őt...pedig nem volt ìgy.Ő még most is az életem értelme és lassan becsavarodok,annyira hiányzik,annyira fáj még most is.Együtt éltünk,évekig együtt voltunk,nagyon szeretem most is őt,de teljesen rideg,nem is érdekli mi van velem,lassan már az egészségem is rámegy.
2024. júl. 6. 20:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%

A szeretet / szerelem nem toxikus és nem ártalmas az egészségre. Neked viszont ártalmas "valami" az egészségedre, szóval ez semmiképp sem szeretet.

Nem vagytok jó hatással egymásra.

Amit tenni tudsz a gyorsabb feldolgozásért, az az, hogy kimozdulsz a barátaiddal, természetben vagy, szocializálódsz. Vond le a tanulságokat, akár nevess is a hibáidon és légy nyitott valami újra, légy izgatott, hogy nyitott vagy a világra és bármikor jöhet valami új, valaki új. Élvezd ki.

2024. júl. 6. 20:10
 2/30 anonim ***** válasza:
Pszichológus, vagy idő és türelem.
2024. júl. 6. 20:32
 3/30 anonim ***** válasza:

Idő.

Addig foglald el magad valamivel.

2024. júl. 6. 20:37
 4/30 anonim ***** válasza:

"hanem én lelkileg terrorizáltam őt...pedig nem volt ìgy"

Megkérdezhetem, hogy mik voltak azok a dolgok, amit ő a kapcsolatotok alatt úgy élt meg, hogy lelkileg terrorizálod?

2024. júl. 6. 20:54
 5/30 anonim ***** válasza:

Ha 2 hónapra rá jött össze mással, akkor az sok mindenre magyarázatot ad! Valószínűleg csak neked mondja azt, hogy 2 hónapra rá ismerte meg, de biztos lehetsz benne, hogy a kapcsolatotok alatt csúszott be neki az új pasi!

Általában az emberek akkor lépnek ki egy kapcsolatból hirtelen, és jönnek, amikor van más biztonsági helyük ahova tudnak lépni, és ilyenkor már hirtelen minden zavarja őket a régi kapcsolatban, mivel az újjal még nincsenek problémák! Akit vinni lehet, vigyék!

2024. júl. 6. 21:12
 6/30 anonim ***** válasza:

Exem ia ezt hiszi meg hazudja.

Éveken át terrorizált szerinte meg nem. A saját érzéseimet tagadja le🤣

Meg ne mondjam már hogy én szenvedtem mellette. De igen!szenvedtem mellette.

(Csenddel verés, érintesfóbiás se puszik se ölelések nem voltak, táskeresőzött, a hátam mögött randizott- letagadja a nyilvánvalókat is, utólag se vallja be bánja meg kér bocsánatot, hanem HAZUDIK ma is és igy tovább, mikor szükségem volt rá mindig ghostolt, olyanokat mondott hogy nem tudja mit akar legyunk szexkapcsolatban (együttjártunk éltünk..)ezeket utolag letagadja hogy ő ilyeneket mondott volna,ismét hazudik, haverjai előtt leéget lejárat, mindenki már engem szánt.titkon szerelmes a rokona műnőjébe állandoan szivecskézi a csajt a családi képeiket viszont soha, rengeteg van a számláján, mikor mondtam ugy érzem nem is szeret akkor bizonyítsa be, hát ő azt nem tudja azt nem lehet, meg senki nem tudja elore mikor üt be vmi villám másikkal, nincs olyan hogy örökre egyutt, negyedévente ha kinyögte hogy szeret azt is csak akkor mikor szakitanj akartam, de persze ne mondjam már hogy ő terrorizált volna)

Mikor másik barátom lett aki valóban szeret is azonnal megpattantam én is.

És én vagyok persze aki szerinte csalta elárulta meg a hazug meg én nem szenvedtem mellette, és 3 éve zaklat meg én vagyok a nagyöje, belepusztul. Hát aki igy bánik egy nagyővel is annak nem valo még az ellenségem se.

Mindenkinek saját magának is azt hazudja hogy boldog család lennénk én vagyok a főgonosz aki elhagyta.(ezt a gyökeret!)

2024. júl. 6. 21:19
 7/30 anonim ***** válasza:

6#

"Mikor másik barátom lett aki valóban szeret is azonnal megpattantam én is."

Ha ennyire szar volt az exeddel, akkor miért nem pattantál meg előbb?

2024. júl. 6. 21:26
 8/30 anonim ***** válasza:

Nem egyszer akartam szakítani. De olyankor vágta be a szeretleketet ne hagyj eleket es akkor még bíztam hittem mert szenvedtem és a jóra vágytam a szeretetre. Tehát eleve erő is kellett még. Hogy ez az ember sz.r marad örökre ezt kéne belátnom, nem az ő szavait nèzni mikor már adom fel és mennék sírva.

Aztán az első szakitásom is kudarcos lett.

Szoktam a napokat nelkule elkezdtem ismerkedni. Hát sírba vittek a pasik.. kegyetlen a felhozatal. Olyan szinten kiakadtam rajtuk hogy akkor meg hirtelen hozzájuk kellett a segítség hogy mentsenek ebből ki engem..egyik ilyen netes pasival inkább kitetettem magam kocsival az ex háza elé..hogy inkább kibékülök. De ami kint van(odaát..)hát az pokol. Kellett hirtelen egy "váll" "sírni".

Na aztán mikor később meg azzal jott hogy legyünk inkább szexkapcsolatban, mondtam nem, és hát reggel hazamentem szénné bőgtem magam, (azért nem éjszaka mert szakításoknál fáj hogy egyedul alszom igy kipróbáltam azt hogy hátha ha vele alszok nem fáj annyira a szakítás akkor mert akkor nincs meg még a tetejébe az üres ágy érzése, de itt tanultam is hogy azzal akivel szakítok azt éjszaka nézni is fáj ha ott van ha nincs sehigyse jó)na szoval egész délelőtt sirtam majdnem de inkabb sétáltam csak néztem ahogy fújja a leveleket a szél(az elotte levő exemmel is ősszel szakítottam és igyanúgy levéltengerek voltak) na es rájöttem hogy nem élem túl nekem már innom kell...felhivtam egy tinikori idiota spanom(10 év elteltével..) akivel anno milliot buliztunk ökörködtunk kinyomiztam a számát, mert vele aztán tenyleg lehet inni, es mindtam hogy szakitottam inni akarok jön e vele mindig amugyis jo volt. Hát a hangja..meg ahogy nekem megörült. Ahogy meghatódott. Ahogy elkezdett flörtölni már a teloba is. És hogy 10 év után azonnal jön csak tízig dolgozik este és van.

Aztán 10 év után eloszor látni..

Aztán a buli ivás és mondta ha vele vagyok nincs visszaút ugy döntsem el hogy asz exhez megyek ma vissza vagy vele vagyok, mert vagy teljesen vele vagyok de akkor ex soha többé, vagy most lépjek ki, döntsek itt most. (Kb mint a mátrixban hogy a pirosat vagy a kéket veszed be mialatt az exem hivogatott hol vagyok már(gázlángolás ugye letagadta hogy ő olyat mondott volna hogy szexkapcsolatot akarna) de bevettem a "kéket", másnap a tinikori lett a szerelmem, mentunk mindenhiva szulei haverok, új élet együtt. És szinte itta a lelkem a millio puszit ölelést szeretleket amit nem kaptam évekig se szinte.

Masnaptol pampogta az ex hogy én őt megcsaltam. Mikor mondtam neki hogy de én nemet mondtam arra hogy legyunk szexkapcsolatban! Azt mondtam én nem! És elmentem. És nem mentem többé vissza.

És nem tudja ma se hogy mi a bajom! A hülye már pénzzel akar megvenni. Megvesz nekem bármit megad mindent. (De hazudik mindenről. Gázlángol. Másokat ellenem szít pletykál meg minden ami kell.)A kapcsolatban se a pénz volt a bajom soha de mintha fel se fogná. Szerinte arany életem volt meg lenne mellette.

Ez neki arany élet..

2024. júl. 6. 21:55
 9/30 A kérdező kommentje:
Összejött egy hapsival 2 napra rá,hogy elhagyott.Az lelki terror mi volt?Az,hogy megkérdeztem tőle kb.naponta,hogy szeret-e még,mert nem mutatta ki...vagy hogy miért nem akar hozzámjönni még idén,mikor már a menyasszonyom.
2024. júl. 6. 22:10
 10/30 A kérdező kommentje:
Ölelés, csòk évek óta nem volt,pedig kértem volna...adtam volna.
2024. júl. 6. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!