Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátnőmmel, hogy az legkevésbé fájjon neki?
De ha nem történt semmi különösebb, és szeretted, akkor mi miatt nem akarsz már vele lenni?
Bocsi csak érdekel, nem értettem sosem az ilyen dolgokat
#12 Olyan szépen leírtad. Ilyen egyszerűen, őszintén beszélj vele is.
Szerintem nincs abban semmi rossz, ahogyan most érzel. Kipróbáltad, hogy milyen valakivel együtt élni, akit szeretsz. Annyira nem tetszik, ennyi. Akkor változtatsz, járod az utadat.
Ha belebotlasz egy olyan lányba, akiért odavagy teljesen, majd tudni fogod úgyis, hogy ideje összeköltözni, mert egy percet sem szeretnél nélküle tölteni.
12
Istenem, engem 3 férfi hagyott ott ilyen szöveggel. Inkább azt mondd neki, hogy nem szereted, mert ez az őszinte válasz. Így talán nem okolja majd magát annyira. És igen, ha normális csaj, akkor biztosan bánni fogod. Plusz, ha ilyen mindig más csajjal ismerkedős típus vagy, az sosem fog elmúlni. Mindig kell majd az új inger.
Az én jelenlegi barátom állítólag sosem szakított senkivel, mert szerinte az túl durva dolog.
Úgy fogalmazott: "leépítették" a kapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!