Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szakított velem,viszont mikor lát mosolyogva oda jön,érdeklődik,meg miért nosztalgiázik?
20 éves a lány most. Nagyjábból 1 éve történt,hogy vége lett. Engem eléggé megviselt ez az egész,mert szerettem is nagyon,meg nemtudom a hibakódom,nem igen mondott semmit.
Előfordul,hogy a munkahelyemhez oda jön( buszt vezetek), mondta is nem jó neki ez,de darabig eljön. Megdicsért jól nézek ki,meg mivan a csajokkal. De neki van pár hónapja egy srác. Idáig még oké is volt. De aztán elkezdett régi dolgainkról mesélni,emlékeztetni,ez az amaz milyen jó volt,még a horror filmeket is pedig azt nem kedvelte.Én ugy gondolnám okkal szakított,1 év.. nem is aztmondom hű de friss,meg energia italt hozott.Annyit kiejtett egy alkalommal,hogy nem volt gondja velem,nemtudja miért tette amit tett.El gondolkodtam újra kezdeném-e vele... de kitudja ez jó ötlet-e:/. Egy két nálam idősebb aztmondja á,aki egyszer meg teszi.. meg nézzem meg hip hop lépett,honnan tudom nem-e tenné meg újra.
Hát, már megbocsáss, de van egy véleményem a buszos pits_ákról.
Ő az a típus, aki régen, mikor együtt voltatok, egész napokat nyomta veled a buszozást?
Noren1989: nem azt nem. Olyan volt már hogy heti 2x 3x jött velem egy időbe,mert akkor fix köröm volt,persze mikor együtt voltunk. Előtte máshol is dolgoztam.
4# ez simán benne lehet... erre nem gondoltam.
1: Itt a "fura" hogy elv állítása szerint van neki,fülig akkor szerelmesnek kéne lennie,pláne az elején
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!