Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha én szakítottam az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én szakítottam az exemmel (okkal) akkor jogosan várom hogy megpróbálja megmenteni a dolgokat?

Figyelt kérdés
Nem mennék bele a részletekbe, mert szerintem fölösleges. Volt egy nyomósabb ok ami miatt rosszul éreztem már magam vele (a szülei akadékoskodtak a háttérbe, de nem igazán akarta belátni), régóta nyaggattam hogy álljon ki értünk mert ez nem az én csatám. 1 hete vissza költöztem a szüleimhez a közös albinkból. Azóta hiteget hogy szeret, hiányzunk (van egy kislányom akivel elfogadott), nem ő akarta ezt. Viszont ezek csak szavak, ennek ellenére azóta folyamat haverozik, szüleivel lóg. Most letiltottam mindenhonnan mert már beledöglök hogy hiteget.. közbe 2 alkalom is volt amikor indulni akartam a dolgaimért mindkettőnél mondta hogy ne menjek mert dolga van.. Tudom hogy menthetetlennek tűnik a dolog stb.. de tényleg álomvilág ez hogy a férfiak küzdenek a szerelmükért? Nemrég jegyzett el és jól elvoltunk, jó volt a lányomhoz. Most mégis úgy érzem hogy nem az az ember mint akit megismertem. A hazaköltözésem napján is a szüleivel lógott utána meg haverozott. Miért hitegetett mai napig ha ilyen? Miért nem akarja belátni hogy neki jobb így? Nagyon naív vagyok, valóban maradnom kellett volna és nyelni? Nem várhatom el hogy küzdjön értem?
jún. 14. 14:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mert dugni mindenki szeret s arra még jó lennél.

Mert változtatni sosem fog de hátha beveszed a szép szavakat s marad ahogy neki kényelmes.

Mert megszokott s egojának fontos még pár körbe kiborítson s mondhassa amikor további veszekedések vannak, hogy látod megint a hisztizel ezért te vagy a rossz nem ő. Stb.

Ok lehet száz, lényegében mindegy. Mert mindenki azt mond amit akar.

Amit tesz az jó neked? Na ez a fontos. Láthatóan nem. S elhiszem nehéz beleölni újra s újra a bizalmat valakibe, előről kezdeni a másik megismerését, családját, tervezni jövőt.

De ha nem megy el kell engedni vagy magad aprózod fel mint a sót.

Minden balhéban hintesz magadból kicsit egyszer felkelsz úgy, hogy elveszett a nőiességed, a tartásod, a kedvességed s maradt valami ami harcol mint egy pasas s hasznos mint egy hátország de ha jönne jobb lelenne passzolva.

Engedd el a fenébe s foglalkozz azzal feldolgozd.

jún. 19. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!