Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azok a férfiak aik szerették...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak aik szerették azt, aki szakított velük, megpróbálják újra meglágyítani a nő szívét legalább egyszer?

Figyelt kérdés

Vagy a vége nálatok vége és ennyi volt. Melyik van nagyobb súllyal?

Ugye hallani, hogy némely pár sokszor szakít, mégis újra összejönnek.

Aki szerette még a párját amikor az szakított vele, próbált még visszamenni vagy hagyta végleg veszni a dolgot?

2022. júl. 14. 19:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Ha nekem azt mondják, hogy vége, akkor vége. Én nem fogok futni senki után, az hótbiztos.
2022. júl. 14. 19:24
 2/15 A kérdező kommentje:
Akinek a büszkesége fontosabb, azzal én is jobban örülnék, ha megszakadna a kapcsolatom, kedves egyes.
2022. júl. 14. 19:44
 3/15 Senior Séf ***** válasza:
78%
Akkor te még nem voltál IGAZÁN szerelmes, kedves 1-es. Világéletemben mindig én szakítottam, én léptem tovább, ha valami nem klappolt. Aztán egyszer csak belépett az életembe a nagy Ő. És én nem tudtam megtartani, mert sohasem tanultam meg, hogyan kell. Mindig megszereztem, aki kellett, de MEGTARTANI nem tanultam meg. Szóval a nagy Ő fél év után kiszeretett belőlem, és baszhattam a ménkű nagy férfiasságomat, a hatalmas akaraterőmet, önuralmamat. Egyszeriben csak egy maszatos kisgyerek voltam, akinek elvették a játékát, és mindent megtettem, hogy visszaszerezzem.
2022. júl. 14. 19:45
 4/15 anonim ***** válasza:
2022. júl. 14. 19:49
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
2-es Neked annak kellene örülni, ha nem teszi, a felvázolt esetben ennek nincs miért örülni. Normális ember azért szakít, hogy vége legyen, és nem játszmázásból, hogy utána mennek -e.
2022. júl. 14. 19:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
3. S sikerült? :)
2022. júl. 14. 19:53
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

Annyira bírom, hogy mikor valaki kodobja a másikat, még ő várná el, hogy teperjenek utána.

"Akinek a büszkesége fontosabb, azzal én is jobban örülnék, ha megszakadna a kapcsolatom, kedves egyes."

Nekem meg azzal, aki játszmázásból szakít.

2022. júl. 14. 20:18
 8/15 A kérdező kommentje:
5: Barátnőm miután kidobta a paliját megjavult, most volt az esküvő.
2022. júl. 14. 20:19
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

Majd írd meg ide, ha végleg szétválnak. Jósolok: 1-2 múlva bekövetkezik.

A kérdésre válaszolva: erre nem lehet mindenkire érvényes választ adni. Van aki fut (aztán ír ide, hogy miért hagyták őt el, mit csináljon, hogy visszaszerezze stb.). Nincs nagy értelme áhítozni az után, aminek a másik véget vetett.

2022. júl. 14. 21:07
 10/15 anonim ***** válasza:
6%

Érettségi után azért szakítottunk, mert messzire költözött (koleszos volt), és a szülei bemesélték neki, hogy én egy lúzer vagyok, nincs jövőnk - persze, hogy nem volt pénzem, munkám 19 évesen, akkor érettségiztünk!!!

Most így 12 év után, hogy van 100+ millióm, simán bepróbálkozok, és félresöpröm a férjét, szeptemberben kezdem :)

2022. júl. 14. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!