Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudnam elfelejteni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnam elfelejteni az exem akihez kotodok? mindent megprobaltam de nem megy…

Figyelt kérdés

tobb mint ket eve ismertem meg , es amikor szet mentunk egy kicsi ido utan nagyon eros depresszio alakult ki nalam (pl fogytam tobb mint 10kg-t 2het alatt pedig nem voltam tulsulyos , napokig nem birtam etelre nezni stb…) . A pszichologusom a szeretethianyt es a borderline-t diagnosztizalta nalam amik valoban igazak. egyszeruen ugy erzem hogy nem tudok elni nelkule , a barataim nagy resze is elhagyott az azota zarkozottabbsagom ota es senkim nincs egyedul maradtam es a het nagy reszet egyedul is toltom , ami meginkabb felerositi a szeretethianyt es a kotodesem ehhez a f@szhoz… konyorgom ha valaki legalabb annyiban tudna segiteni h enyhiteni tudjam a fajdalmat es hianyt az kerem a praktikajat ne tartsa magaba!! Nem tudok igy elni , 2evig alomvilagba ringatba magam probaltam tulelni de rajottem h csak erosebben csap vissza amikor ugymond kikerulok a rozsaszin kodbol……….

ja igen , azota probaltam ujra ismerkedni csomoszor , de sose talaltam olyat akihez tudnek kotodni ugy mint hozza , akarmilyen sz@r es undorito morálú is a volt párom…

koszonom elore is az epito jellegu valaszokat:)

2022. júl. 14. 00:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hozzá kötődsz, csak hozzá kapcsolod az érzéseidet, mert az az utolsó pont, amikor nem a mentális problémáid uralták az életed. Keresd meg azokat a barátokat, akik lemorzsolódtak, és/vagy csinálj programokat a még meglévőkkel, kezdj el sportolni, egyszerűen foglald el magad. A pszichológussal meg beszéld át azt, amit most leírtál!
2022. júl. 14. 00:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan ő kell,vagy valaki?Ezen elgondolkodtál már?Egy szakítás után mindig így érzi az ember,ahogy te!Amíg megnem ismered az igazit!Ne sajnáld magad!Egy pasi sem ér annyit,hogy tönkre menj miatta!Amugy hány éves vagy?
2022. júl. 14. 06:01
 3/4 anonim ***** válasza:

“A pszichologusom a szeretethianyt es a borderline-t diagnosztizalta nalam.”

Igen, ilyenkor tipikus ez a viselkedés. Nem volt ő a favourite person-öd véletlenül?

A barátaid nem hagytak el, te zárkóztál magadba. Ezt csak most látod így.

Jobban leszek pikkpakk, ilyen ez a betegség. De egy darabig még nagyon kínlódni fogsz, az is igaz.

2022. júl. 14. 07:45
 4/4 A kérdező kommentje:
3mas , hogy erted h “ nem o volt a favourite person-od veletlenul” ?
2022. júl. 14. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!