Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam elfelejteni az exem akihez kotodok? mindent megprobaltam de nem megy…
tobb mint ket eve ismertem meg , es amikor szet mentunk egy kicsi ido utan nagyon eros depresszio alakult ki nalam (pl fogytam tobb mint 10kg-t 2het alatt pedig nem voltam tulsulyos , napokig nem birtam etelre nezni stb…) . A pszichologusom a szeretethianyt es a borderline-t diagnosztizalta nalam amik valoban igazak. egyszeruen ugy erzem hogy nem tudok elni nelkule , a barataim nagy resze is elhagyott az azota zarkozottabbsagom ota es senkim nincs egyedul maradtam es a het nagy reszet egyedul is toltom , ami meginkabb felerositi a szeretethianyt es a kotodesem ehhez a f@szhoz… konyorgom ha valaki legalabb annyiban tudna segiteni h enyhiteni tudjam a fajdalmat es hianyt az kerem a praktikajat ne tartsa magaba!! Nem tudok igy elni , 2evig alomvilagba ringatba magam probaltam tulelni de rajottem h csak erosebben csap vissza amikor ugymond kikerulok a rozsaszin kodbol……….
ja igen , azota probaltam ujra ismerkedni csomoszor , de sose talaltam olyat akihez tudnek kotodni ugy mint hozza , akarmilyen sz@r es undorito morálú is a volt párom…
koszonom elore is az epito jellegu valaszokat:)
“A pszichologusom a szeretethianyt es a borderline-t diagnosztizalta nalam.”
Igen, ilyenkor tipikus ez a viselkedés. Nem volt ő a favourite person-öd véletlenül?
A barátaid nem hagytak el, te zárkóztál magadba. Ezt csak most látod így.
Jobban leszek pikkpakk, ilyen ez a betegség. De egy darabig még nagyon kínlódni fogsz, az is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!