Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha több mint 1-éve nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha több mint 1-éve nem vagyok már együtt az exemmel de még mindig szeretem érdemes újra megpróbálni vele? Attól még működhetne a kapcsolat, hogy ennyi idő eltelt vagy már nem? 21éves lány vagyok!

Figyelt kérdés
Majdnem 3évig voltunk együtt 6hónap megszakítással mert külön voltunk 6hónapig és utána újra összejöttünk! Nem tudok továbblépni még mindig!

2021. jún. 6. 18:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod... már kétszer szakítottatok. Gondolom okkal. Miért szakítottatok?
2021. jún. 6. 18:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig sem működött. Ha jól számolom 17 évesen jöttetek össze, tini szerelemként így is soká tartott. Felejtsd el.
2021. jún. 6. 18:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne,de ezt te is tudod. Mert mi értelme is lenne ? Valószínű ugyan az történne újra. Többet sérülnél mint nyernél úgymond.
2021. jún. 6. 18:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

És attól mi változik meg?

Nem, nem gondolom lehetetlen hülyeségnek szakítás után a sikeres párkapcsolatot, de ez csak abban az esetben fog bármilyen eredményhez vezetni, ha a szakítást kiváltó okok így vagy úgy, de megszűntek. Önmagában attól, hogy vársz egy évet, semmi nem fog változni.

2021. jún. 6. 18:38
 5/15 A kérdező kommentje:
17voltam igen! Azért szakítottam vele mert nemakart közös jővöt tervezni se összeköltözni se semmi ilyesmit, meg elhanyagolt fontosabb volt neki a számítógép mint én!
2021. jún. 6. 19:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
5-ös Akkor mihez ragaszkodsz, gondolod, hogy megváltozott, már nem gépezik, és többre értékelne? Boldogtalan voltál mellette, ha összejönnétek pár hét után újra előjönnének a problémák.
2021. jún. 6. 19:38
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom félek attól, hogy újra elöjönnének a dolgok!
2021. jún. 6. 19:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
És mit gondolsz, most akarna veled közös jövőt? Jutna neked is elég figyelem a számítógép mellett?
2021. jún. 6. 19:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Van még bennem remény de a félelem több! Lehet igen, de azis lehet, hogy nem és lehet, hogy tovább kellenne lépnem!
2021. jún. 6. 19:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem szereted. Kötődsz hozzá, de ez nem szerelem. Állj tovább!
2021. jún. 6. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!