Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett vege a kapcsolatnak eskuvo elott? Nekem ugy nez ki igen.. Ti megprobalnatok vagy inkabb nem ha mar nem ertunk egyet vagy ti tullendultetek ezen? Vagy elo se fordult ilyen?
Figyelt kérdés
Vagy ha igen nalatok mi volt az ok?nalunk a nezet elteresek de rossz h pont eskuvo elott2020. júl. 13. 14:46
1/9 anonim válasza:
Nem volt ilyen, de vedd csodának-még ha most nem is annak tűnik, mert jobb előbb ha vége valaminek, mint fejest ugrani valamibe, gyerek-válás.
Létezik Isteni gondviselés-lehet, hogy pont ez volt.
2/9 anonim válasza:
nézeteltérés azért nem a világvége
4/9 anonim válasza:
En is kíváncsi vagyok a reszletekre. Mi is ossze szoktunk kapni, esküvő előtt allunk szinten, de ez meg nem akadalyoz, ez minden kapcsolarban előfordul.
5/9 anonim válasza:
Főleg esküvő előtt ki szoktak néha alakulni viták,kijön a stressz jobban akár apróságok miatt is. De ha ugyanezek az állapotok már fenn álltak a szervezés előtt is,az nem jó jel.
6/9 anonim válasza:
Nem mindegy milyen viták vannak, ezek mennyire mélyek, mennyire komoly különbségek, stb. Valószínű ettől függne az, hogy bevállalnám-e. Jobb esetben azért mire eljön az elhatározás, hogy összeházasodik két fél, azért ilyen már nem fordul elő. Vagy max a szervezés és a felelősség súlya alatti stressz miatt.
7/9 anonim válasza:
Gondolj bele, hogy amit most negatívumnak ítélsz meg, azt el tudod-e majd viselni egy életen át. Aligha, ha ezt írtad, amit.
Két ember (házastárs, barát stb.) viszonya sosincs véleménykülönbségek, viták nélkül, de az a kérdés, hogy ezek tolerálhatók-e vagy nem.
8/9 anonim válasza:
Én lefújtam az esküvőnket, mert előtte 3 hónappal megcsalt, és nem egyszer, hanem többször is. Kiraktam a szűrét, de utána megbocsátottam és egy évvel később mégis elvettem feleségül. Jó döntés volt, mivel már 3 éve házasok vagyunk, és két hete kiderült, hogy kerek egy éve szeretőt tart... 🤦♂️
9/9 anonim válasza:
Màr eljegyzés utàn megvàltozott a parom.mintha barmit megtehetne velem.tiszteletlen lett, flörtölös es allandoan kritizàlt.erre ra is mentünk.szerintem csak arra volt kivancsi ha akarna megkaphatna e, ugyanis gyanus volt hogy eljegyzed utan màr 1 honappal kezdett mondvacsinàlt vitàkba. Szoval igy utolag visszagondolva sztem nem gondolta ö ezt komolyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!