Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én szakítottam az exemmel (okkal) akkor jogosan várom hogy megpróbálja megmenteni a dolgokat?
Akkor miért hiteget akaratom ellenére is? 😫 Elég lett volna ha nem irkál és kész. Nehéz megfejtenem 😅
Főleg hogy azt is írta hogy arra vágyik hogy leüljünk megbeszélni a dolgokat, aztán ha nyitok felé nekemesik hogy én hagytam el és én akartam ezt
nem az számit, hogy mit mond, hanem hogy mit tesz érted.
A cselekedeteit nézd nem azt amivel hiteget.
Te már rég tudod a történet végét, csak nehéz belátni, ölülj, hogy ennyivel megúsztad, lehetnél akár terhes is tőle és anyagilag padlon.
Menj amig még tudsz és gondolkozni birsz, ne nézz hátra
Magamból kiindulva ha szakítanak velem, akkor megszakitom a kapcsolatot és minél hamarabb igyekszem túltenni magam.
Látva, hogy exed folyamatosan csak ígérget, biztos vagy benne jó ötlet, hogy tovább próbálkozzon? Miért?
De ha már egyszer te szakítottál vele, milyen jogon vársz tőle el bármit?
Ismerem a női "logikát", de ezt jatszmának hívják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!