Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha én szakítottam az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én szakítottam az exemmel (okkal) akkor jogosan várom hogy megpróbálja megmenteni a dolgokat?

Figyelt kérdés
Nem mennék bele a részletekbe, mert szerintem fölösleges. Volt egy nyomósabb ok ami miatt rosszul éreztem már magam vele (a szülei akadékoskodtak a háttérbe, de nem igazán akarta belátni), régóta nyaggattam hogy álljon ki értünk mert ez nem az én csatám. 1 hete vissza költöztem a szüleimhez a közös albinkból. Azóta hiteget hogy szeret, hiányzunk (van egy kislányom akivel elfogadott), nem ő akarta ezt. Viszont ezek csak szavak, ennek ellenére azóta folyamat haverozik, szüleivel lóg. Most letiltottam mindenhonnan mert már beledöglök hogy hiteget.. közbe 2 alkalom is volt amikor indulni akartam a dolgaimért mindkettőnél mondta hogy ne menjek mert dolga van.. Tudom hogy menthetetlennek tűnik a dolog stb.. de tényleg álomvilág ez hogy a férfiak küzdenek a szerelmükért? Nemrég jegyzett el és jól elvoltunk, jó volt a lányomhoz. Most mégis úgy érzem hogy nem az az ember mint akit megismertem. A hazaköltözésem napján is a szüleivel lógott utána meg haverozott. Miért hitegetett mai napig ha ilyen? Miért nem akarja belátni hogy neki jobb így? Nagyon naív vagyok, valóban maradnom kellett volna és nyelni? Nem várhatom el hogy küzdjön értem?
jún. 14. 14:27
1 2
 1/11 FERI BÁCSI VILLANYÓRÁJA ***** válasza:
0%
ASUS ROGán antal
jún. 14. 14:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
jún. 14. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A filmekben, regényekben talán, ez a valóság. Nem fog küzdeni, nem is teszi, ahogy látod, és felesleges ezt várnod. Neki van egy megszokott élete, életstílusa, és nem akar változtatni.
jún. 14. 14:39
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem várod jogosan, ha szakítottál akkor már vége.
jún. 14. 14:48
 5/11 A kérdező kommentje:

Akkor miért hiteget akaratom ellenére is? 😫 Elég lett volna ha nem irkál és kész. Nehéz megfejtenem 😅

Főleg hogy azt is írta hogy arra vágyik hogy leüljünk megbeszélni a dolgokat, aztán ha nyitok felé nekemesik hogy én hagytam el és én akartam ezt

jún. 14. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nem az számit, hogy mit mond, hanem hogy mit tesz érted.

A cselekedeteit nézd nem azt amivel hiteget.

Te már rég tudod a történet végét, csak nehéz belátni, ölülj, hogy ennyivel megúsztad, lehetnél akár terhes is tőle és anyagilag padlon.

Menj amig még tudsz és gondolkozni birsz, ne nézz hátra

jún. 14. 14:56
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem! Miért kell játszani a másikkal? Te akartál szakítani nem? 🤦🤦🤦
jún. 14. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Magamból kiindulva ha szakítanak velem, akkor megszakitom a kapcsolatot és minél hamarabb igyekszem túltenni magam.

Látva, hogy exed folyamatosan csak ígérget, biztos vagy benne jó ötlet, hogy tovább próbálkozzon? Miért?

jún. 14. 15:26
 9/11 anonim ***** válasza:
33%
Egy nő sem ér annyit, hogy belemenjek ilyen gyerekes játékokba.
jún. 14. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

De ha már egyszer te szakítottál vele, milyen jogon vársz tőle el bármit?

Ismerem a női "logikát", de ezt jatszmának hívják!

jún. 14. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!