Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ignoráljam az exem ha még szeretem?
Figyelt kérdés
Exem elhagyott terhesen. Most irkál, de közbe persze leszar, de hiteget. Ilyen tipikus nem akarja hagyni hogy továbblépjek.. Hogyan legyen erőm lesz**ni őt? Nagyon nehezen megy (sehogy),de tudom hogy csak ez a megoldás. A gyereknek meg nekem is ez a legjobb most de mégse megy hogy ne írjak vissza neki egybőljún. 13. 19:24
2/5 anonim válasza:
Semmiképpen se ignoráld, mert lesz egy közös gyereketek (ha már ilyen "jól" választottad meg az apát).
3/5 A kérdező kommentje:
Persze nem olyan szempontból terveztem ignorálni. De őt kb csak az zavarja hogy tovább akarok lépni. A gyerek érdekei cseppet sem érdeklik.
Tudom hogy elbasztam, ezért is nem akarok rá vevő lenni ezek után..
jún. 13. 19:47
4/5 anonim válasza:
Ezen a ponton az nem gyerek, hanem purdé.
5/5 anonim válasza:
Szia! Engem akkor hagyott el, mikor a babánk 8 hónapos volt. Fél êv kellett, hogy szó szerint le tudjam sz*rni (már bocsánat), egyszerűen sakkban tartott êrzelmileg.
3 hónapig a saját gyerekemre alig mosolyogtam....
Egyszerűen át kell gondolnod, hogy arra az emberre nincs szükségetek, csak nagyobb fájdalom neked és a picinek is. Pozitívan kell a jövőre tekinteni, kis célokat kitűzni (én pl fogytam és dolgozom is GYED mellett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!