Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ignoráljam a csajokat ha most kezdtem egyetemen ?
Nagyon butus vagy, hogy emiatt elkerülöd őket.
Egyetemista lány vagyok.
Látszani fog rajtad, hogy nem akarsz beszélni senkivel így hidd el, el fognak kerülni.
Ha meg mégse, olyan nehéz nemet mondani?
Úgy látják, hogy rád van írva a pesszimizmus, amit az emberek többsége elkerül.
Nem kell aggódnod, egy nő se fog teperni érted.
Mondjuk furcsálom, hogy péniszméret miatt minden lehetőséget eldobsz magadtól, akár barátság, akár egy buli, de ha így érzed jól magad, kellemes egyedüllétet kívánok!
Lehet újat mondok, de az emberek lehetőséghez mérten igyekeznek mindig a legjobbat választani mind tárgyak, mind kapcsolatok kapcsán.
Ha két azonos munkahely között döntesz, de az egyik többet fizet mint a másik, melyiket választod? Ezért lenne fontos, hogy egy párkapcsolatban ne csak a péniszed tudd felmutatni, hanem más jó tulajdonságod is. Az önbizalomhiány és pesszimizmus nem az, inkább ezen dolgozz mint a nők elkerülésén.
"Ha felizgulok impotens leszek és emiatt nem szeretnék tőlük vonzódást"
Hogy mi van?
"Ha felizgulok impotens leszek..."
Hogy mi?
Ha felizgatnak beszélnek velem besrrtresszelek és nem áll fel a dákó... stresz
elnézéest ez félreérthető lehetett
Ha beszélgetsz velük, attól nem is kell hogy felálljon!..
Igazából még mindig nem értem hogy mi a problémád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!